Search This Blog

Thursday, November 26, 2015

Ξένη δημοσίευση - Σχόλιο.!

Μόλις πήραμε ένα σχόλιο αναγνώστη στο οποίο μπορεί να μη λέει πολλά πράματα, αλλά "ούκ εν τω πολλώ το εφ", όπως λένε και οι γραμματιζούμενοι. Το λίγο είναι καλύτερο καμιά φορά και για να μην πάει χαμένο ως κριμένο πίσω στα σχόλια, σας το μεταφέρουμε ώστε να το διαβάσετε περισσότεροι έτσι για να την καλύτερη ενημέρωσή σας..!

 Anonymous said...

Κύριε "ΑΝΤΙΠΟΔΑΣ" επιτρέψτε μου να πω στον κ. πρέσβη ότι ο ελληνισμός του Καναδά μεγαλουργούσε πριν την εδώ παρουσία του κ. Σωτήριου. Ο οποίος Σωτήριος έβαλε στόχο να καρπωθεί όλα τα επιτεύγματα των ανά τον Καναδά κοινοτήτων, με πρώτη και ...καλύτερη τη συμμαχία του με κάποιους χαρτοπαίχτες- αλογομούρηδες, των οποίων ήταν μάρτυς υπεράσπισης, και μέσω των οποίων "έφαγε" την πρώτη εκκλησία της Ελληνικής Κοινότητας στο Τορόντο και μαζί ένα οικόπεδο -"γωνία" το οποίο προορίζονταν για Κοινοτικό Κέντρο.! Στη συνέχεια, και διαπιστώνοντας την ανικανότητα του να ελέγξει τον οργανισμό, προσπάθησε με χίλιους άλλους τρόπους, μεθοδεύοντας τον "Δούριο ίππο", τον πρόεδρο της ΔΕΚΑαιτίας, ο οποίος δέχτηκε να παίξει το ρόλο αυτό με αντάλλαγμα μια θέση υποψηφίου στην καναδική Βουλή.! Αυτός ο ...κύριος, ενώ είχε -όπως νόμιζε- τα προσόντα να κυβερνήσει τη χώρα, "δεν" μπόρεσε να διαγνώσει ότι ο μικρός εκείνος οργανισμός δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας υποθήκης ύψους 12.000.000 δολαρίων; Μη μου πείτε ότι ήταν τόσο πολύ βλάκας, διότι δεν θα σας πιστέψω!!! Τώρα που η Κοινότητα στάθηκε όρθια χάρις στον π. πρόεδρο κ. Νίκωνα Γεωργακόπουλο και τον σημερινό κ. Αντώνη Αρτεμάκη, άρχισε τη γκρίνια για την είσπραξη του χρέους των περίπου 190.000 δολαρίων, τα περισσότερα των οποίων χρονολογούνται από την εποχή Μενεγάκη! Και επειδή η Κοινότητα βρίσκεται ακόμα σε δύσκολη οικονομική θέση, ο κ. Μητροπολίτης κατέβηκε στο τελευταίο σκαλί της αξιοπρέπειας με την απόφασή του να κατάσχει τις εισπράξεις των κηδειών που θα τελούνται στους ναούς της, διπλασιάζοντας μάλιστα το αντίτιμο!!! Και για να μη σας κουράζω παραπάνω, τολμώ μια ερώτηση: Αυτόν τον "ηγέτη" επέλεξε η κυβέρνησή σας, να ορίσει ως εκπρόσωπο της στον Καναδά, ενώ εσείς εντέλλεστε να του κρατάτε τα άμφια και την πατερίτσα του; Ίσως να μην μπορείτε να κάνετε διαφορετικά, ένεκα της υπαλληλικής εξάρτησης, αλλά τουλάχιστον κόψτε τις, μη απαραίτητες, μπουρδολογίες σας όταν εκ του ρόλου σας πρέπει να πείτε κάτι παρουσία του. Δείτε για μια φορά το βίντεο με το οποίο ο Μητροπλίτης φρόντισε να σας "φακελώσει" και αν συμφωνείτε, το πρόβλημα είναι καθαρά δικό σας.... Ευχαριστώ σε Αντίποδα! Κ. Ν. Γ.

November 26, 2015 at 12:18 PM

1 comment:

  1. Μπράβο σας ανώνυμε κύριε Κ. Ν. Γ., από μπούρδες άλλο τίποτα ο κύριος πρέσβης. Καιρός να αφήσουν την κοινότητα μας ήσυχη τώρα μάλιστα που βρίσκεται σε καλό δρόμο.

    ReplyDelete