Search This Blog

Sunday, November 15, 2015

..."πατρικές νουθεσίες" Μαρκαντωνάτου περί "Ακαδημίας"...

Προσοχή υπουργός Εξωτερικών και πρέσβης, τι δεν καταλάβατε;

Συνεχίζοντας τις ..."πατρικές νουθεσίες" του για την Ιερατική Σχολή ή και "Θεολογική Ακαδημία" αποκαλούμενη, ο πρέσβης κ. Μαρκαντωνάτος είπε και τα ακόλουθα: 
 "Μια γενεά που της δίδεται η δυνατότητα να καλλιεργηθεί και να μορφωθεί πνευματικά στο ωραίο περιβάλλον της Σχολής, ενώ παράλληλα της παρέχονται τα απαραίτητα εφόδια για την
περαιτέρω μελέτη και εμβάθυνση στην ελληνική παιδεία, ώστε να μπορέσει αργότερα να υπηρετήσει με αφοσίωση και ζήλο την Ομογένεια και ιδιαίτερα τους ελληνόπαιδες". 
Πώς γίνεται κ. Μαρκαντωνάτε, να "καλλιεργηθεί πνευματικά" ένας σπουδαστής σε μια σχολή της οποίας προΐσταται ένας αποδεδειγμένα ψεύτης ..πνευματικός πατέρας; Ή μήπως δεν γνωρίζετε ότι ο μητροπολίτης Σωτήριος δήλωσε -ψευδώς- μέσω της πανκαναδικής εμβέλειας τηλεοπτικής εκπομπής του, ότι ο ιερέας Νικόλας Αλεξανδρής, πρόεδρος της Skygreece, ουδεμία σχέσει είχε με την Μητρόπολη από το έτος 2010, ενώ γνώριζε πολύ καλά ότι τον είχε διορίσει υπεύθυνο στις Σχέσεις της Μητρόπολης και κυβερνήσεων Καναδά και Ελλάδας; Επιτρέπονται μωρέ τέτοια ψέματα σε 300 και πλέον χιλιάδες ορθόδοξους του Καναδά; Αν έκανε κουρελόχαρτο την 7η εντολή "Ου ψευδομαρτυρήσεις", φαντάζεσθε τι νταραβέρια θα έχει με τις άλλες; Κι' έχουμε τώρα-όπως και πριν- έναν εκπρόσωπο του ελληνικού κράτους να τρέχει ξοπίσω του, μπας και του ξεφύγει καμιά και δεν προλάβει να την πιάσει... Σοβαρευτείτε λιγάκι, επιτέλους, εκεί στο ΥΠΕΞ και ακολουθήστε την συμπεριφορά της κυβέρνησης προς την Ελλαδική Εκκλησία η οποία τρώει τη σφαλιαρίτσα της όταν δεν κάθεται φρόνημα... Εντάξει;
Με ένα βαρέλι τυρί, μωρέ, πήρατε  το πτυχίο από τη σχολή διπλωματών, όπως οι ..θεολόγοι της "Ακαδημίας" του Σωτήριου, ώστε να μη μπορείτε να ορθώσετε ανάστημα, ακόμα και στους παπάδες; Πώς προστατεύει τα απόδημα παιδιά της η Ελλάδα, με τη δική σας παρουσία; Αλλά ας αφήσουμε για μια άλλη φορά τα περί "προστασίας" μας, από τις κατά τόπους διπλωματικές αρχές, μιας και το κεφάλαιο αυτό έχει λίγο ...ψωμί.!

No comments:

Post a Comment