Search This Blog

Friday, November 6, 2015

"Ουδέν κρυφό ΑΠΟ τον Ήλιο" ή "όλα εδώ πληρόνονται".!!!

Μπορεί να προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων η ..επιστημονική δήλωση του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη με την οποία αμφισβήτησε ότι υπήρξε Γενοκτονία των Ποντίων από τους Τούρκους, αλλά όπως όλα δείχνουν το δίκιο είναι με το μέρος του.! 
Διότι αν ο πρόεδρος των Ποντίων Ελλάδος  Χαράλαμπος Αποστολίδης ΔΕΝ έδιωχνε τον τότε φοιτητή Νίκο Φίλη από το
Πάντειο Πανεπιστήμιο πριν ακόμα τελειώσει το πρώτο έτος των σπουδών του, δεν θα έλεγε τα όσα είπε για την Γενοκτονία, με στόχο φυσικά τον τότε καθηγητή του για τη συμπεριφορά του...
Ο Φίλης που λέτε, το κράτησε  μανιάτικο -ή ως υποπόταμος που λένε μερικοί- και μόλις βρήκε την ευκαιρία να αποκτήσει κάποιο -έστω και δοτό- αξίωμα, έτρεξε αμέσως να εκδικηθεί τον καθηγητή, αμφισβητώντας την Γενοκτονία των συμπατριωτών του Ποντίων.!
Και για να μη λέτε μερικοί μερικοί ότι γράφω αρλούμπες, διαβάστε λίγα απ' όσα είπε ο κ. Αποστολίδης για τον Φίλη και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα, μιας και δεν σας αρέσουν τα δικά μου.


"Είναι αγράμματος και αστοιχείωτος που δεν δικαιούται να έχει επιστημονική άποψη. Τον έδιωξα από το Πάντειο, δεν τελείωσε καν το πρώτο έτος". 
"Από το 1997 με 83% η κοινότητα των επιστημόνων διεθνολόγων είπε πως πρόκειται για Γενοκτονία όχι μόνο των Ποντίων, αλλά γενικότερα στη Μικρά Ασία, ενώ έγιναν και συστάσεις στην Τουρκία. Ο άνθρωπος αυτός  ούτε τα μακαρόνια από το κρέας για τον ΦΠΑ δεν μπορεί να ξεχωρίσει." 

6 comments:

  1. Κοιτα πρωτα τα μουτρα σου,φαιοπρασινε φασιστα.ουστ κοπροσκυλο

    ReplyDelete
  2. Βγάλε πρώτα τη φουστίτσα σου, ρε μεγάλε, διότι κόντηνε και φαίνεται το στριγκάκι σου και μετά το συζητάμε ποιος είναι κοπρόσκυλο, βρωμερομάλαξ...............

    ReplyDelete
  3. Εχεις τον αυριανισμο στο αιμα σου,ειναι μερος των παραδοσεων σου..α ξεχασα και τις δημοκρατικες ευαισθησιες σου,ενα μωρο με δυο κεφαλια ενα πραμα.οποτε αποσυρω τους χαρακτηρισμους,χωρις να αποσυρω και την κριτικη.ενεκα αραγους δημοκρατικου τοξου ενα πραγμα που χωρα το απαν πασοκ.παλιο και νεο ως και,εκ των πραγματων,συμβαινει,αν δεν..επισυμβαινει κιολας.

    ReplyDelete
  4. Εντάξει, σωστό να μη ντρέπεσαι τους άλλους αφού κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου, αλλά τον εαυτό σου δεν τον ντρέπεσαι ή έστω δεν τον σέβεσαι λίγο; Ή μήπως νομίζεις ότι ούτε αυτός, ξέρει πόσο βλάκας είσαι; Διότι σε τυπάδες σαν ελόγου σου συμβαίνει, αν δεν επισυμβαίνει κιόλας...... να τους αρέσει η κοντή φουστούλα και το στριγκάκι τους!

    ReplyDelete
  5. με κατι..τεθιους,σαν του λογου σου,ειναι γνωστο τοις πασι,οτι πρεπει κανεις να την εχει..γαιδουρινη την..υπομονη..γκεγκε φασιστακο?

    ReplyDelete
  6. και..πουσε,οτι και να λες δεν ξανασχολουμαστε μαζι σου..αντε,παλε στη φωλιτσα σου και..περαστικα σου..χα χα

    ReplyDelete