Search This Blog

Sunday, May 17, 2015

Η ...αγάπη φέρνει χρήματα.!

Έπρεπε να 'ρθεί, τελικά, ο τραγουδιστής της αγάπης, για να φέρει χρήμα με ουρά στην διοργανώτρια εταιρεία (Τζων Λεβί και τραχανάς), να βγουν τα σπασμένα από τις προηγούμενες "παραγωγές", να κυκλοφορήσουν μερικοί-μερικοί με λιμουζίνα, να λικνίσουν τους γοφούς τους κάποιες  ώριμες  κυρίες με, ή χωρίς, δοκτορά...  και να ξελασπώσει -αν είναι δυνατόν!!!- ο παραγωγός.
 Ήταν, ακόμα, ..ευκαιρία να ξαναβγεί στο προσκήνιο -έστω και μέσα από τα παρασκήνια της υποδοχής-, η μεγάλη και για πολλά χρόνια, κυρία του ντόπιου ελληνικού θεάτρου.! Έτσι μπράβο.! Εκεί όπου ανήκει τελικά ο καθένας μας κι' όχι πίσω από τα .."φτιασιδώματα" με τις μπογιές του Σκλάβου και της Εβδομάδας... Καιρός ήταν.! "Ουδέν κρυφό ΑΠΟ τον Ήλιο", όπως λέει και ο "παγκόσμιος", κυραθανάσο μας.! Και η κουλτούρα στα σωστά χέρια...

1 comment:


  1. Αν προσθέσεις και τα κέρδη από το Μόντρεαλ, ξοφλήθηκαν όλοι και έμειναν χρήματα και για το φεστιβάλ το οποίο σίγουρα θα είναι το μεγαλύτερο στη Β. & Ν. Αμερική όπως κάθε χρόνο. Έτσι είναι οι μπίζνεσες, μπορεί να χάσεις αλλά μπορεί και να κερδίσεις καμία φορά!

    ReplyDelete