Search This Blog

Sunday, November 23, 2014

Μια θλιβερή αποχώρηση...


Συνάντηση με περιορισμένο (όπως και το πρόγραμμά του.!) αριθμό εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε. του Τορόντο, είχε την π. Εβδομάδα ο νέος πρέσβης της Ελλάδας στον Καναδά. Όπως γράφει η θλιβερή:

"Η συνάντηση έγινε σε ένα κλίμα φιλικό αλλά λόγω των ανειλημμένων υποχρεώσεων του νέου Πρέσβη ήταν σύντομη αφού το πρόγραμμα του ήταν περιορισμένο και έπρεπε να αποχωρήσει για την Οττάβα, υποσχόμενος ότι θα ακολουθήσει σύντομα και επίσημη συνάντηση για περεταίρω ανταλλαγή απόψεων με τους εκπροσώπους των Ελληνικών Μ.Μ.Ε του Τορόντο."

Κρίμα που ο κ. πρέσβης έπρεπε να ...αποχωρήσει (Ωχ το μάτι μου) για την Οττάβα, όπως μας πληροφορεί η θλιβερή δημοσιογράφος με την οποία συναντήθηκε, αλλά ευτυχώς τους υποσχέθηκε  σύντομα μια επίσημη συνάντηση, μπας και παραβρεθούν και οι δημοσιογράφοι, διότι στην πρώτη αυτή ...ανεπίσημη, παρευρέθηκε,  μόνον ο κ. Σάρας από τις "Πατρίδες", Η Νατάσα από του κ. Μανιατάκου και ο κ. Ροδίτης. Παρά λίγο να παρευρεθεί και ο ...αρθρογράφος της "Ορθ. Πορείας", αλλά επικράτησε η άποψη να πάει ο κ. πρέσβης εκεί.!!
Υ. Γ. Ένα  πρόγραμμα δεν μπορεί να είναι περιορισμένο αφού το φτιάχνουμε εμείς, αλλά ο Χρόνος μπορεί να είναι (περιορισμένος) αφού δεν υπακούει πάντα στις ...ορέξεις μας. Αυτά για τώρα...

1 comment:

  1. Ρε, σεις, εκεί στον Αντίποδα ξέρετε ότι μείνατε οι μόνοι που τους διαβάζετε; Και μας αναγκάζετε να το κάνουμε και μεις μέσα από τις δικές σας καταχωρήσεις! Αφήστετους να βράζουνε στον ζομότους.....

    ReplyDelete