Search This Blog

Monday, November 24, 2014

Πέτυχαν "Οι απελπισμένοι"...

Πάνω από 700 ομογενείς παρακολούθησαν τους "Απελπισμένους"




Μια ακόμα πετυχημένη εκδήλωση της Ελληνικής Κοινότητας, έλαβε τέλος χθες βράδυ. Ήταν η θεατρική παράσταση με τίτλο "Οι Απελπισμένοι".

Περισσότεροι από 700 ομογενείς θεατρόφιλοι και φανατικοί υποστηριχτές του οργανισμού, χειροκρότησαν τους συντελεστές της παράστασης και γέλασαν με την ψυχή τους ή με την καρδιά τους αν προτιμάτε, με αυτή την ξεκαρδιστική μουσική κωμωδία.
Φυσικά η παράσταση δεν άρεσε σε όλους, όπως ήταν επόμενο και όπως συμβαίνει με κάθε θεατρική παράσταση, ακόμη και με τις μεγαλύτερες και καλλίτερες του είδους...
Οι περισσότεροι από τους λίγους, σχετικά, διαμαρτυρηθέντες ήταν άνθρωποι μιας κάποιας ηλικίας, οι οποίοι φεύγοντας από την πρωϊνή λειτουργία της ενορίας τους πήγαν κατ' ευθείαν στο θέατρο και όπως ήταν φυσικό δεν πρόλαβαν στο λίγο χρόνο που μεσολάβησε να αλλάξουν διάθεση από το "δράμα" του ιερέα στην κωμωδία των θεατρίνων. Αφήστε που εκεί κάτω στο Ελλάδα των τελευταίων χρόνων ξέχασαν την "κανονική" γλώσσα και μιλάνε μόνο την πεζοδρομιακή, του κάθε είδους τεκέ και  άλλων καταγωγίων.! Βλέπετε είναι λέξεις εύκολες για τον καθένα και δεν υπόκεινται σε κείνη τη ριμάδα την ορθογραφία του Μπαμπινιώτη η οποία απαιτεί και λίγη προσπάθεια...
Τέλος πάντων, η τέχνη τα έχει αυτά και όποιος δεν την αντέχει, την ...αποφεύγει. Πάντως με τίποτα δεν θα πρέπει να  κάψουμε το στρώμα για τον ψύλλο.! Πέρα του ότι δεν φταίει το λεμόνι που είναι ξινό αλλά προφανώς εμείς που το αγοράζουμε για ...μέλι.!!

No comments:

Post a Comment