Search This Blog

Sunday, November 30, 2014

Μητροπολίτης Σωτήριος:



''Τα εργοστάσια παραγωγής τρομοκρατών, να γίνουν εργοστάσια παραγωγής ειρηνοποιών''


Την π. Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου, 2014 ο Μητροπολίτης Καναδά Σωτήριος έλαβε μέρος στην συνεδρίαση της μόνιμης Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Διεθνούς Ανάπτυξης της καναδικής Βουλής, ώστε η κυβέρνηση  να μορφώσει σωστή γνώμη για το πώς θα αντιμετωπίσει τη βία, τις θρησκευτικές διώξεις και τους εκτοπισμούς, οι οποίοι γίνονται από το Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Δύσης (ISIL).

Στην παρέμβασή του, ο Μητροπολίτης Σωτήριος, μίλησε για τους κινδύνους και την βλάβη που προκαλεί η από θρησκευτικούς ηγέτες εμπνευσμένη και καθοδηγημένη τρομοκρατία και πόσο σπουδαίο είναι όλες οι κυβερνήσεις - και ιδιαιτέρως οι κυβερνήσεις των χωρών, όπου επικρατέστερος είναι ο μουσουλμανισμός – να σέβονται και να προάγουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ελευθερία.

Τόνισε την ανάγκη να μεταρρυθμιστούν οι εκπαιδευτικοί και τα "εργοστάσια"  παραγωγής τρομοκρατών και να γίνουν εργοστάσια παραγωγής ειρηνοποιών.

Ο Μητροπολίτης Σωτήριος κάλεσε, επίσης, τις κυβερνήσεις να υπερασπίζονται και να προστατεύουν τους αθώους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, οι οποίο\ υποφέρουν στα χέρια των ισλαμιστών τρομοκρατών, συμπεριλαμβανομένων πολλών χριστιανικών κοινοτήτων, που συστηματικά στοχεύονται, διώκονται και δολοφονούνται.

Ο Σωτήριος εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς τον πρόεδρο της Επιτροπής, Βουλευτή Dean Allison και όλα τα μέλη της Επιτροπής και τους εύχεται κάθε επιτυχία στις προσπάθειές τους, να μελετήσουν τις κακές πράξεις που διαπράττονται από το Ισλαμικό Κράτος, ώστε η Κυβέρνηση του Καναδά αλλά και όλες οι Κυβερνήσεις του κόσμου, να λάβουν τα ανάλογα μέτρα

1 comment:

  1. you're in reality a excellent webmaster. The
    web site loading speed is incredible. It seems that
    you're doing any unique trick. In addition, The contents are
    masterpiece. you've performed a magnificent task in this matter!

    ReplyDelete