Search This Blog

Saturday, August 23, 2014

Πωλήθηκε τελικά, κ. Κρανιά;


ΔΕΝ είναι μόνο τα Αθηναϊκά ΜΜΕ που "θρηνούν" κάθε φορά που κάποιος βγάζει για πούλημα το ιστορικό Καστρί, έστω και χωρίς την άδεια της ιδιοκτήτριας Σοφίας Παπανδρέου. Είναι και κάποια ή μάλλον κάποιο παροικιακό έντυπο, ο εκδότης του οποίου, ακολουθώντας τα χνάρια κάποιου γραφικού συνεργάτη του, βάζει τα κλάματα κάθε φορά που το θέμα σκάει μύτη στην Αθήνα και του το μεταφέρει ο ...επιτετραμμένος, στα της οικογένειας Παπανδρέου, συνεργάτης του.

Να τα δάκρυα και οι αναστεναγμοί του κ. Κρανιά, να τα μοιρολόγια και τα ...μαλλιοτραβήγματα για το κακό που τους βρήκε... Άκου εκεί να πουλάνε ένα σπίτι σύμβολο δημοκρατικών αγώνων, κατοικία του Γέρου της Δημοκρατίας και άλλα πολλά αβανταδόρικα.!

Ξέρουν πολύ καλά ως σύγχρονοι γκεμπελίσκοι τη μέθοδο της παραδημοσιογραφίας πως, Λέγε - Λέγε όλο και κάτι θα μείνει... Εκεί θα σε παρασέρνει κάθε φορά που θέλει να βγάλει τα αποθημένα του ο συνεργάτης σου κ. εκδότα και συ ένεκα ηλικίας ή μη γνωρίζοντας περισσότερα, πέφτεις στην παγίδα του.! Το ίδιο δεν έκανε και με την ...περιβόητη συνέντευξη της Μιμής; Σε παρέσυρε ή σε ανάγκασε, να ομολογήσεις ότι "ήταν τιμή" σε σας και την εφημερίδα σας η συνέντευξη εκείνη.!!!

Ακόμα και αν είχατε υπόσχεση μεριδίου από κείνα τα διακόσια χιλιάρικα, δεν θάπρεπε να ακολουθείτε τον συνεργάτη σας στην κατηφόρα αυτή κ. εκδότη...

Αλλά εκείνη, όμως, η φράση της Σοφίας: «Η οικία των Παπανδρέου ούτε πωλήθηκε ούτε πωλείται», σας τελείωσε ολους, κατέρρευσε όλο το οικοδόμημα της γελοιότητας, του ψεύδους και της κακοήθειας που έστησαν κάποιοι και από εμπάθεια βιαστήκατε να μεταφέρετε στο εδώ αναγνωστικό σας κοινό, λες και οι άνθρωποι τρώμε κουτόχορτο... .

Ό,τι όμως και να κάνετε όσο και να προσπαθείτε, η αλήθεια θα πέφτει πάνω σας σαν αστροπελέκι και οι Παπανδρέου, τώρα και πάντα, θα δικαιώνονται... Τι να λέμε τώρα.!

No comments:

Post a Comment