Search This Blog

Thursday, August 21, 2014

Αλέξανδρος Ιωαννίδης, Σύμ. Πρ. A’


Ο νέος γενικός πρόξενος 
ΣΤΟ ΤΟΡΟΝΤΟ

Στις αρχές της εβδομάδας ανέλαβε τα καθήκοντά του νέος γενικός πρόξενος της Ελλάδας στο Τορόντο, κ. Αλέξανδρος Ιωαννίδης, αντικαθιστώντας τον μέχρι τώρα γενικό, κ. Δημ. Αζεμόπουλο.
Μπορεί οι συγκυρίες κάτω από τις οποίες αναλαμβάνει το Γενικό Προξενείο να μην είναι οι ιδανικότερες, λόγω των οικονομικών δυσκολιών της Ελλάδας, αλλά σίγουρα  αναλαμβάνει  ένα από τα μεγαλύτερα Προξενεία και μια  θέση με πολλές απαιτήσεις...
Στις μόλις τέσσερις μέρες της επίσημης ανάληψης των καθηκόντων του έδειξε μια κάποια περισσότερη του δέοντος κινητικότητα, η οποία όπως ήταν φυσικό είχε και το ...σκόνταμμα της βιασύνης. (ΜΜΕ ας πούμε...)
Ας αφήσουμε όμως τη γκρίνια - που στο κάτω κάτω δεν γίνεται για δικό μας όφελος - για αργότερα αν χρειαστεί, ευχόμενοι στον κ. γενικό καλή και εποικοδομητική παραμονή του στην πόλη μας για το καλό όλων, αν είναι δυνατόν.!

1 comment:

  1. Παρόμοια ..προφητεία δεν την περίμενα από σένα, χωρίς να ξέρω το γιατί. Όμως η βιασύνη του κ. Γενικού αποδείχτηκε περίτρανα, όπως και το σχετικό σκόνταμα, όπως γράφεις. Λίγη περισσότερη σκέψη πριν από κάθε κίνησή του θα ήταν περισσότερο χρήσιμη και για τον ίδιο.... Εκτός κι' αν τόσο μπορεί-κάτι που δεν πιστεύω- ύστερα από τέτοιες σπουδές.

    ReplyDelete