Search This Blog

Tuesday, July 1, 2014


Η Realnews έχει προσφορά Γιάννη Σπανό και όχι τη συλλεκτική τρόμπα που φούσκωσε το έλλειμμα;

Σόρρυ, αλλά μόνο με Σπανό δεν ψωνίζω. Θα το κάνω στην περίπτωση που μας δώσουν προσφορά τη συλλεκτική τρόμπα με την οποία οι Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου φούσκωσαν το έλλειμμα και μας έβαλαν ξοπίτηδες στο.....μνημόνιο για να κερδοφορήσουν τα αδέρφια και τα ξαδέρφια τους, σε συνεργασία πάντα με τον Σόρος, τους τραπεζίτες, τα νεφελίμ και τα ελοχίμ -μόνο τότε αγοράζω!

Φήμες που θέλουν τον Χατζηνικολάου να αναπαράγει ανοησίες περί φουσκωμένου ελλείμματος για να προστατέψει τον Καραμανλή και τον άσπονδο προσωπικό του εχθρό Θοδωρή Ρουσόπουλο ελέγχονται ως αν-ακριβείς. Πάντως, με τούτα και με κείνα, η μπάλα παραμένει στην εξέδρα επί 5 συναπτά έτη και αυτό σίγουρα μπορεί να καταγραφεί ως ακόμη μία ιστορική επιτυχία της προπαγάνδας.
 Ας ρωτήσουμε λοιπόν κάτι και μεις τον Νίκο Χατζηνικολάου: 
 Αλήθεια, Νίκο, πιστεύεις ακόμη ότι το έλλειμμα το φούσκωσαν οι Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου; Και αν ναι, τι μάρκα είναι το ψεκαστικό που φοράς; Διότι θα αρχίσω να πιστεύω ότι δεν φταίει το αεροπλάνο που περνάει από πάνω και σε ψεκάζει αλλά εσύ που κάθεσαι κάτω απ' την τουρμπίνα...

No comments:

Post a Comment