Search This Blog

Friday, July 18, 2014


 


Ολα στον βωμό της δημοσιότητας... 

Νεαρός Καναδός γέμισε το πρόσωπό του τατουάζ για να γίνει γνωστός.

Ένας άλλος -ελληνοκαναδός-ξόδεψε 300.000 $ για τον ίδιο σκοπό.!!!
Αμφότεροι κυκλοφορούν και φωτογραφίζονται χωρίς ντροπή.!
Με έναν άκρως πρωτότυπο τρόπο προσπάθησε να γίνει γνωστός ένας νεαρός Καναδός, ο οποίος «χτύπησε» 24 τατουάζ στο πρόσωπό του και τον λαιμό του. Ο Βιν Λ., που εργάζεται ως μοντέλο, έχει γράψει διάφορες λέξεις και φράσεις για να τραβήξει την προσοχή του κόσμου.!!!

«Φωνάξτε το όνομα μου», «ο πιο διάσημος» και πολλά άλλα είναι γραμμένα στο πρόσωπό του, ενώ στο στέρνο του έχει ζωγραφίσει μέχρι και τρίχες.

Η κίνησή του δεν έχει σχολιαστεί και με τον καλύτερο τρόπο, ωστόσο ο ίδιος πέτυχε τον σκοπό του καθώς το όνομά του και οι φωτογραφίες του κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Και ενώ ο Καναδός πέτυχε το στόχο του, ΔΕΝ έγινε το ίδιο και με τον "δικό μας" ο οποίος ενώ ξόδεψε 300 χιλιάδες για να τον γνωρίσουμε, τελικά τον είδαν κάποια στιγμή στο φεστιβάλ λίγες εκατοντάδες όλο κι' όλο, από τις 3-4 χιλιάδες που το επισκέφτηκαν κι΄άντε να τον θυμούνται καμιά διακοσαριά και πολύ του είναι...  Και σ' αυτούς η εικόνα που έμεινε είναι "ο κοντός ανάμεσα στους δυο ψηλούς συνεταίρους του" από τη γνωστή φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στην παγκόσμιας κυκλοφορίας εφημερίδα.!!! Η κατάντια των ανθρώπων που θέλουν δόξα από το πουθενά... Ειδικά ο δεύτερος επειδή κέρδισε πέντε δεκάρες, λες και τά 'κανε με το μυαλό του ο ΒΛΑΞ Νο 2...

No comments:

Post a Comment