Search This Blog

Wednesday, July 16, 2014

Παραιτείται ο Αρτεμάκης;

Αιτία οι μεθαυριανές αποκαλύψεις γνωστού ..δημοσιογράφου  



Αναγνώστης και κάπου κάπου "συνεργάτης" μας, γράφει μια είδηση-βόμβα η οποία έρχεται να ανακατέψει ακόμα περισσότερο την παροικία μας και την ήρεμη σχεδόν ζωή της...
Να τι γράφει κατά λέξη:

Αγαπητέ Αντίποδα έχω μια, εκ των έσω, πληροφορία την οποία θέλω να μοιραστώ μαζί σου. Πληροφορούμαι, λοιπόν, ότι ο κ. πρόεδρος της κοινότητας Αντώνης Αρτεμάκης αποφάσισε να υποβάλει την παραίτησή του από το αξίωμα που κατέχει, ύστερα από τις αποκαλύψεις που ετοιμάζει και προανήγγειλε να δημοσιέψει σε βάρος του μια παροικιακή εφημερίδα με παγκόσμια ακτινοβολία.
Το θέμα των αποκαλύψεων αφορά τον κακό χειρισμό της υπόθεσης του πανηγυριού της Κοινότητας και την επιμονή του να το διοργανώσει όπως κάθε χρόνο, παίζοντας κορώνα - γράμματα κάποιες χιλιάδες δολάρια τα οποία θα μπορούσε να είχαν χαθεί εάν ο κόσμος προτιμούσε να πάει στο φεστιβάλ των ιδιωτών που ...συμπτωματικά γινόταν την ίδια περίοδο.
Έχοντας, ο πρόεδρος, πληροφορίες από άνθρωπο της εφημερίδας, ότι οι καταγγελίες θα είναι πάρα πολύ βαριές, αποφάσισε να συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση του Δ. Συμβουλίου όπου θα υποβάλει την παραίτησή του, ζητώντας την αντικατάστασή του. Η αμετάκλητη αυτή απόφαση, έλαβε την τελική της μορφή σε γεύμα εργασίας που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι σε γνωστό εστιατόριο της pape av., παρουσία και με τη σύμφωνη γνώμη, του πρώην Γενικού Γραμματέα του οργανισμού Λάζαρου Κασέκα ο οποίος βρέθηκε στην πόλη μας για το σκοπό αυτό.
Τα ατράνταχτα επιχειρήματα του εκδότη λένε ότι θα βασίζονται στο ότι ο πρόεδρος αρνήθηκε δέκα σίγουρες χιλιάδες δολάρια καθαρό κέρδος και ότι τόσο μεγάλες καλλιτεχνικές διοργανώσεις είναι μόνο για ιδιώτη ο οποίος δεν έχει να χάσει και τίποτα αν κάτι πάει στραβά, αφού τα χρήματα είναι κάποιου επενδυτή που δεν νοιάζεται για τα κέρδη ! Έτσι, εξ' άλλου γινόταν όλες τις φορές..
Απ' όλη αυτή την εξέλιξη της υπόθεσης ο μόνος που τρίβει τα χέρια του είναι ο Νίκωνας, ως Γενικός Ταμίας, αφού θα του δοθεί η δυνατότητα να προτείνει για αντικαταστάτη του Αρτεμάκη, τον πρόεδρο όλων των προέδρων του Οντάριο, αφού πρώτα ξεμπλέξει με τον πεθερό στον οποίο χρωστάει μερικά ενοίκια από το πρώην γραφείο στην Broadview.
Εδώ κ. Αντίποδα σε μπέρδεψα λίγο αλλά έτσι μπερδεμένα μου τα είπαν κι' εμένα.......
Περίμενε νεότερα σύντομα! Ευχαριστώ.

Σημ.: Με κάθε επιφύλαξη, ως Αντίποδας, αναδημοσιεύουμε τις πληροφορίες του συνήθως καλά ενημερωμένου αναγνώστη μας...

No comments:

Post a Comment