Search This Blog

Sunday, May 25, 2014

Στο μπλόγκ "MAKEDNOS" ψαρέψαμε ένα σχόλιο ανώνυμου αναγνώστη, ως απάντηση στο σχόλιο του κ. Ηλία Κουτίνα με τίτλο "ΚΡΙΜΑ". Φυσικά το σχόλιο του ΔΕΝ λέει και πολλά πράματα, αφού δεν μας λέει τίποτα για το "ΚΡΙΜΑ", αλλά βρήκαμε πολύ ενδιαφέρουσα την απάντηση του "MAKEDNOS", ο οποίος φαίνεται πως κάτι παραπάνω ξέρει για την συνεργασία της κ. Αθανασοπούλου με την Κοινότητα κατά την περίοδο της δεκαΑΙΤΙΑΣ Μενεγάκη. Για το λόγο αυτό και μόνο, λοιπόν, το μεταφέρουμε ώστε να γίνει γνωστό και σε όσους δεν είχαν την τύχη να επισκεφτούν τον "ΜΑΚΕΔΝΟ".

Διαβάστε το:

 Σχόλιο αναγνώστη.. γιά το ΚΡΙΜΑ του κ. Κουτίνα στην κ. Αθανασοπούλου


Με αφορμή την αναδημοσίευση του άρθρου"ΚΡΙΜΑ!" του κ. Ηλία Κουτίνα από τον "Ελληνικό Τύπο" υπήρξε ένα σχόλιο γιά τον ίδιο από αναγγνώστη . Το σχόλιο φυσικά δεν αναφέρεται στο περιεχόμενο του άρθρου του αλλά προσωπικά στον ίδιο.

Το σχόλιο έχει ως εξής:

Anonymous5/23/2014
"Mr. Koutinas" is part of the reason the GCT is the disaster that it is today. He needs to remove the barn door from his own eye, before he starts pointing his dirty finger at others. A bigger ruffiano and parlapipas would be hard to come by...

Χωρίς να θέλουμε να γίνουμε "συνήγοροι" του κ. Κουτίνα αλλά επειδή έχουμε αντιληφθεί τα υπονοούμενα του αποστολέα.. και του υποβολέα.. θέλουμε να πούμε κάτι στον αγαπητό φίλο.

Ο κ. Κουτίνας είναι υπεύθυνος γιά την άσχημη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Κοινότητα, όσο και όλα τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ που γιά 10 χρόνια "υπάκουαν" στις εντολές του ουσιαστικά υπεύθυνου γιά τη κατάσταση της Κοινότητας, κ. Κώστα Μενεγάκη.

Πίστευε και αυτός, όπως και όλα τα μέλη, αυτά που ανέφερε στα διοικητικά συμβούλια ο κ. Μενεγάκης, που τα πιό πολλά, μετά την αποχώρηση του, ήταν εντελώς διαφορετικά.

Γιά να μείνουμε όμως στο θέμα του άρθρου, που αναφέρεται στη κ. Αθανασοπούλου, ο κ. Κουτίνας ίσως γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τα "δωράκια" που απολάμβανε η κ. Αθανασοπούλου κατά την διάρκεια των 10 ετών της θητείας του προαναφερόμενου προέδρου της ΕΚΤ. Όταν υπήρχε "αντίρηση" γιά τα "δωράκια" υπήρχε η κατευθείαν ανοιχτή γραμμή του προέδρου που ενέκρινε τα "δωράκια" αυτά, είτε ήταν επιπλέον μισθοί, είτε petty cash, είτε αεροπορικά εισιτήρια, είτε πολλά άλλα πράγματα.

Ο ρουφιάνος σ' αυτή τη περίπτωση ή ο προδότης είναι κάπου αλλού. Αν ψάξετε λίγο.. και εάν εσείς βγάλετε τις παρωπίδες.. σίγουρα θα τον ανακαλύψετε..

Posted by Idas Makednos

(ΑΝΤΙΠΟΔΑΣ: Μη μου πείτε ότι δεν άξιζε τον κόπο η αναδημοσίευση, εντάξει; Και τώρα η σειρά μου να διαπιστώσω ότι ο σχολιογράφος πήγε για μαλλί, και βγήκε κουρεμένος.! Στην προσπάθειά του, δηλαδή, να υπεραμυνθεί της σκηνοθέτριας, κατηγορώντας τον κ. Κουτίνα ως "ρουφιάνο", έβαλε τα χεράκια του κι' έβγαλε τα ματάκια της, καθώς και του Μενεγάκη.... Μεγάλε, δεν ήξερες δεν ρώταγες;;; Κατάλαβες τώρα ότι ο "parlapipas" είσαι εσύ;; Μήπως έχει να μας πει κάτι ο "υποβολέας σου;; Να  ρωτήσω τώρα τον κ. Μενεγάκη αν και πόση σχέση έχει με τα παραπάνω δωράκια;; Οφείλει πιστεύω μια απάντηση στον ελληνισμό, που τόσα χρόνια τον ψήφιζε, έτσι δεν είναι;;; 

No comments:

Post a Comment