Search This Blog

Tuesday, April 22, 2014

O MAKEDNOS ΓΡΑΦΕΙ:


 comments:


Anonymous4/21/2014

Αν υποθέσουμε ότι ανταποκριθούν θετικά και οι 70 περίπου φιλόπτωχες αδελφότητες και μαζέψει 140 αρνιά, περίπου, πού θα τα βάλει; Θα πρέπει να μετατρέψει σε ...μαντρί την Μητρόπολη, αν δεν κάνω λάθος !! Τι λέτε και σεις κ. Ιδας;

Idas Makednos4/22/2014

Εμείς λέμε.. πως ήδη έχει μετατρέψει τη Μητρόπολη σε... μαντρί.


Anonymous4/22/2014

Δεν εννοούσα το "μαντρί" της Εκκλησίας κύριοι, απ' όπου ο ...ποιμένας Σωτήριος καθοδηγεί το "ποίμνιό του" για να του αποσπάσει το "γάλα" του, ή ...έστω τα δολάρια του, αλλά ένα πραγματικό μαντρί αφού οι φιλόπτωχες ως έξυπνες δεν θα του δώσουν 400 $ μετρητά αφού μπορούν να αγοράσουν δύο αρνιά με 300 $ ίσως και λιγότερα! Σας αρέσει λοιπόν ή δεν σας αρέσει, η Μητρόπολη θα μετατραπεί σύντομα σε στάνη με, τουλάχιστον, 140 πρόβατα πραγματικά, αφού μόνο τέτοια μπορεί να ποιμάνει ο μητροπολίτης μας.... Δυστυχώς!!!

Idas Makednos4/22/2014

Έχετε δίκαιο αλλά κα χιούμορ με τη τοποθέτηση σας. Νομίζουμε όμως πως το μήνυμα της συνεισφοράς απευθύνεται στις φιλοπτώχους του Τορόντο μόνο. Κάτι που έλειπε από την αρχική αναφορά μας στο θέμα. Παρά όμως και με αυτή τη διεθκρίνιση.. πάλι μαζεύονται πολλά αρνιά,, Νάστε καλά.

No comments:

Post a Comment