Search This Blog

Sunday, February 16, 2014

ΑΝΑΔΗΜΟΔΙΕΥΣΗ ΑΠΟ MAKEDNOS


Η μείωση του χρέους...
Βλέποντας τον πρώην πρόεδρο της ΕΚΤ κ. Κώστα Μενεγάκη και νυν βουλευτή και υφυπουργό Μετανάστευσης να "φωνάζει" μέ όλη τη δύναμη της φωνής του, μάλιστα και στα Αγγλικά και στα Γαλλικά.., πως οι Καναδοί πολίτες υποστηρίζουν την κυβέρνηση να μειώσει το χρέος και πως ο αρχηγός της αντιπολίτευσης δεν έχει κανένα σχέδιο αντιμετώπισης του (has no plan), αισθανθήκαμε πως πλέον ο Κώστας Μενεγάκης βρίσκεται στο χώρο που του ταιριάζει.

Πόσο υποκριτής μπορεί να είναι κάποιος όταν παραλαμβάνει έναν υγιή οικονομικά οργανισμό, τον υπερχρεώνει, τον παρατά στο έλεος του Θεού.. (ξέχασα.. ήθελε να αφωσιωθεί στην οικογένεια του..) και μετά έρχεται να σου κάνει μάθημα γιά το πως θα μειώσεις το χρέος.., πραγματικά δεν το καταλαβαίνουμε..

Αντιποδας: Από πότε κ. ΙΔΑΣ τον γραμματέα ή μάλλον τον ...γραφέα, θα έλεγα, που κουβαλάει την τσάντα του Καναδού υπουργού Μετανάστευσης, τον ...βαφτίζουμε υφυπουργό; Το θράσος του πάντως, ΔΕΝ έχει ΟΡΙΑ, αφού τολμάει και μιλάει για θέματα Οικονομίας, ο άνθρωπος που ξέσκισε οικονομικά την Κοινότητα...

No comments:

Post a Comment