Search This Blog

Thursday, February 27, 2014

Για την ΑΛΗΘΕΙΑ ρε γαμώτο! (2)

Γράφει ο "MAKEDNOS":

{"Αφού ο "ΑΝΤΙΠΟΔΑΣ" αυτοδιορίστηκε συνήγορος του Βασίλη Σκλάβου, ο ίδιος ξέρει γιατί, οφείλουμε να του πούμε πως σε καμμία περίπτωση δεν αναφέραμε στο κείμενο μας ότι ο Βασίλης Σκλάβος έκλεψε χρήματα από την Κοινότητα.
Αναφερθήκαμε όμως στις εκατοντάδες χιλιάδες δολλάρια που εισέπραξε γιά τις "υπηρεσίες" του πρίν το 2008. Κι αυτή είναι μιά ΑΛΗΘΕΙΑ που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.
Αν αυτά τα χρήματα ανταποκρίνονταν στις "υπηρεσίες" του "εργοδότη" του.. τότε αυτό είναι ένα τεράστιο και πολύπλευρο κεφάλαιο και ευχαρίστως να το συζητήσουμε παρουσιάζοντας ο καθείς τα επιχειρήματα του.

Ευχαρίστως να επανέλθουμε! Γιατί απλούστατα όλοι εκεί γύρω τριγυρνούσαμε και τριγυρνάμε."}

Αγαπητέ ΙΔΑΣ:
 πού είδατε ότι αυτοδιορίστηκα συνήγορος του Βασίλη Σκλάβου; Εκτός κι' αν θεωρείτε ότι η λέξη ΑΛΗΘΕΙΑ είναι συνώνυμη της λέξης ΣΚΛΑΒΟΣ.!
πού είδατε να σας κατηγορώ ότι αποκαλέσατε κλέφτη τον κ. Σκλάβο;
Και βέβαια ο ίδιος παραδέχτηκε τις ό,ποιες χιλιάδες $ τις οποίες λάμβανε ως αμοιβή για τις υπηρεσίες του στον οργανισμό.
ΔΕΝ ξέρω αν τα χρήματα ανταποκρίνονταν στις υπηρεσίες του "εργοδότη" του αλλά για να τον πληρώνει νομίζω ναι, εκτός κι αν ο "εργοδότης" του, πρόεδρος, ήταν τόσο βλάκας.!!! Αυτό είναι κάτι που μόνο με τον ίδιο, τον πρόεδρο, μπορείτε να συζητήσετε και όχι μαζί μου, καθότι ΔΕΝ με απασχολεί η "ανταπόκρηση", ενώ τα επιχειρήματά μου είναι φτωχά έως ανύπαρκτα...
Τέλος, να επανέλθουμε αν θέλετε, στα όσα έγραψα, αλλά όχι στα όσα προσποιείστε ότι καταλάβατε...
Σύμφωνοι;

2 comments:

  1. Ο Σκλάβος, ο...δούλος, ο σέσκουλας και ο...σπέκουλας... Έτσι πιστεύετε ότι θα ''φέρετε'' πίσω τον (σοβαρό) Έλληνα που γύρισε ολοκληρωτικά την πλάτη στην κοινότητα και στα ''κοινά σας''? Έτσι θα ''ανάψετε'' ξανά τη φλόγα του ελληνισμού στο Τορόντο?
    Έχετε αποτύχει κύριοι. Όλοι σας. Παταγωδώς. Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το κόμμα σας (που δεν υπάρχει πια) και το παρελθόν. Κοιταχτείτε στον καθρέπτη, κάντε την αυτοκριτική σας, εντοπίστε τα λάθη σας. Ποτέ δεν είναι αργά, αρκεί να κοιτάξετε λίγο πιο μέρα από τη μύτη σας.

    ReplyDelete
  2. Κοιτάχτηκα, πράγματι, στον καθρέφτη και με είδα μια χαρά ...παιδί. Κοίταξα το παρελθόν μου και δεν διαπίστωσα ότι έχω κάνει καμιά απάτη, ουδεμία κλεψιά, ούτε φόνο, μα ούτε και βιασμό...Κάποια κριτική σε μερικά κοπρόσκυλα, επιβήτορες της εξουσίας, είναι αλήθεια ότι έκανα, αλλά δίχως προσωπικό όφελος, μάλλον το αντίθετο.! Το ότι είμαι πολιτικοποιημένος ή και κομματικοποιημένος, είναι προσωπική μου υπόθεση και την προτιμώ από το να είμαι IDIOT.
    Τώρα στο ψητό... Αν με τον ενικό {(τον (σοβαρό) Έλληνα που γύρισε την πλάτη)} κ.λπ, εννοείτε τον γνωστό επιβήτορα της Κοινότητας, ...καλά έκανε, αλλά το έκανε λίγο αργά αφού πρώτα, ολοκλήρωσε την χρεοκοπία της, αν όμως εννοείτε τον ΚΑΘΕ Έλληνα ομογενή, που γύρισε την πλάτη, είναι δικαίωμά του και ...παρακαλετά ΔΕΝ έχει. !
    Ελπίζω ότι είμαι σαφής και έγινα αντιληπτός...
    Τα ξαναλέμε...

    ReplyDelete