Search This Blog

Friday, January 17, 2014

Το σύνθημα εκκίνησης για την κεντροαριστερά δίνει η Εύη Χριστοφιλοπούλου


Η δήλωση Χριστοφιλοπούλου είναι η πολιτική πινελιά που έλειπε από την κεντροαριστερά. Ήδη έχει δημιουργηθεί η πολυπόθητη κοινωνική κινητικότητα στις μάζες και ομάδες ιδεολόγων ξημεροβραδιάζουν κάτω απ' το σπίτι της Υπουργού να τους υποδείξει το επόμενο βήμα. 

Βέβαια, αυτοί ακόμη κυνηγούν τη φευγαλέα νοσταλγία ενός ΠΑΣΟΚ με προοδευτική άποψη, θέσεις, αρχές ενώ η υφυπουργός του Κυριάκου Μητσοτάκη ξόδεψε πολλές από τις δυνάμεις στο κυνήγι της καρέκλας και σκέφτεται να ξοδέψει τις υπόλοιπες καθόμενη σε αυτή και σώζοντας την πατρίδα...

Αυτά βλέπει ο κόσμος και στην πρόσφατη δημοσκόπηση της GPO δημοφιλέστεροι βουλευτές Αττικής είναι η Λιάνα Κανέλλη στην Α' Αθήνας, η Σοφία Σακοράφα στη Β' Αθηνών και ο Αλέξης Μητρόπουλος στην Αττική

1 comment:

  1. Μελίνα Λ.

    Ποιός παίρνει στα σοβαρά τη Χριστοφιλοπούλου, που για μια θεσούλα σε υπουργείο δέχτηκε να ψηφίσει κατά του νόμου Διαμαντοπούλου μόλις τη διέταξε ο Βενιζέλος;
    Η κυράτσα αυτή δεν σεβάστηκε ότι είχε συνεργαστεί στενά στο Υπ.Παιδείας με την Υπουργό για να γίνει αυτός ο μεταρρυθμιστικός νόμος και δεν έφερε καμία αντίσταση όταν οι ελεεινοί συγκυβερνήτες Σαμαράς,Βενιζέλος, Κουβέλης σχεδόν τον ακύρωσαν για να γλείψουν τους πρυτάνεις και τους φοιτητοπατέρες.
    Τώρα καταλαβαίνει ότι το ΠΑΣΟΚ το τελειώνει ο Βενιζέλος και φυσικά οι νεοδημοκράτες μετά δεν θα δώσουν σημασία σε αυτή και άλλους που προσφέρουν τώρα τις υπηρεσίες τους πρόθυμα.
    Φροντίζει λοιπόν για το πολιτικό της μέλλον για να μη μείνει άνεργη στο μέλλον.
    ΥΓ Όχι ότι η Κανέλλη, η Σακοράφα και ο Μητρόπουλος, που όπως λένε οι δημοσκοπήσεις είναι δημοφιλείς, είναι και σοβαρότεροι από την "όπου φυσάει ο άνεμος πάω" Χριστοφιλοπούλου.


    Σχολιαστής

    Φαντάζομαι συντρόφισα ότι θά ειχες πάρει τήν αδεια του Υπουργου Μητσοτάκη να μιλήσεις.



    Διονύσης

    άσε μας κουκλίτσα μου. κάνε την υπάλληλο του βενιζέλου και του σαμαρά και έλα να μας τα πεις μετά.
    λίγο ντροπή ρε παιδιά. μιλάει για "νοσταλγία του εαυτού" η κυρία που θυσιάζει ιδέες και "ευατό" για μία θέση στην κυβέρνηση σαμαρα.

    ReplyDelete