Search This Blog

Wednesday, December 4, 2013

ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ - ΘΥΜΑ...



Λέγεται ότι μέχρι και διπλωματικούς υπαλλήλους, στον Καναδά, επιστράτευσε μεγάλο, γνωστό, ξενοδοχείο της Αθήνας, μήπως κι' εντοπίσουν κάποιον μεγαλο-παραγωγό ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στην πόλη μας... Η αιτία που τον ψάχνουν είναι το φέσι που τους έβαλε, όταν λίγο πριν φύγει από ...κοντά τους, διοργάνωσε μια μεγάλη δεξίωση με προσκεκλημένους " τρανταχτά" ονόματα της καλλιτεχνικής πιάτσας και του σιναφιού του, δηλαδή ...συναδέλφους ραδιο-φονικούς παραγωγούς και λοιπούς απατεώνες του είδους..
Η δεξίωση διοργανώθηκε με σκοπό μπας και τσιμπήσει κανένας φουκαράς νεόπλουτος καλλιτέχνης, με ψώνιο την προβολή και του αρπάξει μέρος του πορτοφολιού, αλλά ΔΕΝ...
Έτσι αναγκάστηκε να την κοπανίσει κανονικά, προς το τέλος της βραδιάς, αφήνοντας τον κ. ΧΙΛΤΟΝ να τον περιμένει με τον λογαριασμό στο χέρι... Όπως έκανε με τον φίλο τον αείμνηστο Φεντάνη, ο οποίος βαρέθηκε να (τον) περιμένει και πέθανε...
Αν ένα από τα ...παλιόπαιδα αυτά που πήγαν  στη δεξίωση, έβαζε το χέρι του στην τσέπη, ίσως να γλίτωνε η παροικία από την παρουσία του... Αυτά για τώρα και το εννοούμε.!!!

4 comments:

  1. Δεν μιλάτε σοβαρά, σίγουρα όχι, έτσι δεν είναι;

    ReplyDelete
  2. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, ο Αντίποδας μπορεί να μη ...μιλάει πάντα σοβαρά, αλλά γράφει πάντα σοβαρά.! Αν εσείς διαπιστώσατε κάτι μη σοβαρό στην καταχώρηση, πείτε το και σε μας ώστε να το διορθώσουμε... Και κάτι ...εντελώς μεταξύ μας.: Μη μου πείτε ότι ΔΕΝ γνωρίζατε τα της δεξίωσης και του φεσιού, εντάξει;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αν γνωρίζαμε δεν θα ρωτούσαμε, όποιος γνωρίζει, δεν κάνει άσκοπες ερωτήσεις. Λογικό δεν είναι;

      Delete
  3. Μάλλον πολύ σοβαρά μιλάτε κ. Αντίποδα.
    Το παιδί αναμφισβήτητα έχει πολύ ταλέντο στα φέσια. Η φήμη του ξεκινά από Ελλάδα, φτάνει Νέα Υόρκη Μόντρεαλ .. και δεν συμμαζεύετε . Ένας φίλος προσκεκλημένος , στην δεξίωση που αναφέρατε, θύματα ότι, όλοι ρωτούσαν στο πολυτελές ξενοδοχείο « Μην είδατε τον… διοργανωτή? Όλοι απαντούσαν, ποιος Θανάσης?
    Το ταλέντο του έφτασε να παίζει και το (Παππά..). εδώ ο παπάς εκεί ο παπάς… τελικά πάλι τυχερός .. 0 παπατζής , τον βρήκε τον Παππά!! Που Αλλού, στο Τορόντο φυσικά . Έχει ρίξει στο θύμα τέτοιο φέσι , μέχρι και το πενάκι του παραμιλάει . Αποκαλεί κάποιον φίλο του πρόεδρο και άλλους , ‘ ’Βλάκες ‘’ ‘’Αμοιβάδες’’ αρκεί να ακούγετε το όνομα του ( παίζοντας )με το πενάκι του‘’. Έχει λαλήσει ο φουκαράς από το μεγάλο φέσι.
    Πιστεύω, αγαπητέ πενάκια, Googlografe, οτι είναι καιρός να ξυπνήσεις και να καταλάβεις ότι ‘’Βλάκες ‘’και ‘’Αμοιβάδες»» είναι αυτοί οι οποίοι εθελοντικά φοράνε το φέσι.
    Μήπως είναι καιρός να Βάλης το πενάκι σου κάποια αλλού? Έτσι είναι πιθανόν να αποκτήσεις και κάποια αξιοπρέπεια στην Παρηκοΐα .

    ReplyDelete