Search This Blog

Thursday, December 5, 2013

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Τούτος φαίνεται ότι κάτι παραπάνω γνωρίζει... Ας το κάνουμε πρώτο θέμα ώστε να διαβαστεί από περισσότερους, μπας και ...παρασυρθούν κι΄άλλοι να μας πουν περισσότερα, αν ξέρουν...

Σχόλιο αναγνώστη

"Μάλλον πολύ σοβαρά μιλάτε κ. Αντίποδα.
Το παιδί αναμφισβήτητα έχει πολύ ταλέντο στα φέσια. Η φήμη του ξεκινά από Ελλάδα, φτάνει Νέα Υόρκη Μόντρεαλ .. και δεν συμμαζεύεται . Ένας φίλος προσκεκλημένος , στην δεξίωση που αναφέρατε, θυμάται ότι, όλοι ρωτούσαν στο πολυτελές ξενοδοχείο « Μην είδατε τον… διοργανωτή? Όλοι απαντούσαν, ποιος Θανάσης?
Το ταλέντο του έφτασε να παίζει και το (Παππά..). εδώ ο παπάς εκεί ο παπάς… τελικά πάλι τυχερός .. 0 παπατζής , τον βρήκε τον Παππά!! Που Αλλού, στο Τορόντο φυσικά . Έχει ρίξει στο θύμα τέτοιο φέσι , μέχρι και το πενάκι του παραμιλάει . Αποκαλεί κάποιον φίλο του πρόεδρο και άλλους , ‘ ’Βλάκες ‘’ ‘’Αμοιβάδες’ αρκεί να ακούγετε το όνομα του ( παίζοντας )με το πενάκι του‘’. Έχει λαλήσει ο φουκαράς από το μεγάλο φέσι.
Πιστεύω, αγαπητέ πενάκια, Googlografe, οτι είναι καιρός να ξυπνήσεις και να καταλάβεις ότι "Βλάκες"  και "Αμοιβάδες" είναι αυτοί οι οποίοι εθελοντικά φοράνε το φέσι.
Μήπως είναι καιρός να Βάλης το πενάκι σου κάπου αλλού?  Έτσι είναι πιθανόν να αποκτήσεις και κάποια αξιοπρέπεια στην Παροικία ."

1 comment:

  1. Τον παπά τον έπαιξε πολύ καλά, και δεν έχασε ως τώρα.
    Τη μια ο παπάς, ήταν όντως παπάς, και δεν του έδωσε και λίγα για διάφορες "εξυπηρετήσεις".
    Ο άλλος ήταν Πάπας, και έγινε "αιμοδότης", και αντί σκήπτρο παπικό, του δώσανε πενάκι..
    Είπαμε, μακρυά. Ο άνθρωπος είναι κινούμενη χολέρα.

    ReplyDelete