Search This Blog

Friday, November 8, 2013

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ απο ΜΑΚΕΔΝΟ

Του Αγίου Δημητρίου σήμερα!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους τους εορτάζοντες!


2Like · Comment · Share
· Top Comments
Maria Agrapidi likes this.

· Tim Prattas Ο Λυαίος σκότωνε Χριστιανούς. Ο Νέστορας (που πήρε ευλογία από τον Άγιο Δημήτριο) σκότωσε τον Λυαίο στο στάδιο. Μετά, οι ειδωλολάτρες άρχοντες σκότωσαν τον Άγ. Δημήτριο και τον Αγ. Νέστορα.
Η εικόνα θέλει να δείξει το βαθύτερο νόημα: οι Χριστιανοί, με τη βοήθεια του Χριστού, νικούν τις δυνάμεις του αλλοτρίου.
Σας παρακαλώ, λίγο σεβασμό στον Άγιο...See Translation
2 · 27 October at 20:31

· George Kapatselas Papadakis Πόσους άραγε Έλληνες (σαν αυτόν στον πίνακα) σκότωσε ο Δημήτρης για να τον ονομάσουν άγιο;
27 October at 16:17

Φίλος αναγνώστης μας έστειλε το παραπάνω κείμενο, δημοσιευμένο στον ΜΑΚΕΔΝΟ και φυσικά το δημοσιεύουμε. Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για τον γνωστό ηγέτη του κογκρέσου, της ομοσπονδίας ή των θεσσαλονικιών, κ. Παπαδάκη ή κάποιον άλλο με το διπλό όνομα Καπάτσελας Παπαδάκης. Οποιος όμως κι αν είναι θα έπρεπε τουλάχιστο να έχει την ευγένεια να τον αποκαλέσει κύριο Δημήτρη ή έστω Δημήτριο, αφού ο ίδιος δεν τον αναγνωρίζει ως άγιο.
Αν παρ' ελπίδα πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, λίγη ευγένεια ή σεβασμός σ' αυτούς που τον θεωρούν Άγιο και που τον εκλέγουν πρόεδρό τους, δεν θα έβλαπτε κανέναν, πιστεύουμε... 


-

No comments:

Post a Comment