Search This Blog

Friday, October 11, 2013

Ο εγκληματίας στον τόπο του εγκλήματος…


Όπως ο κάθε εγκληματίας γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος, έτσι και ο αλήστου μνήμης πρόεδρος της δεκαετίας, Μενεγάκης, γυρίζει γύρο από τον τόπο της Κοινότητας. Εκεί δηλαδή που διέπραξε το έγκλημα της υπερχρέωσής  της και ουσιαστικά της διάλυσής της.
Έτσι, μετά την απρόσκλητη (;) παρουσία του στην εκδήλωση της Μαίρης Λίντα, την περασμένη Παρασκευή, κατέληξε σήμερα Παρασκευή, να βρεθεί «κρυφά» στα γραφεία της Κοινότητας, σε μια συνάντηση …υψηλού επιπέδου με την τριχανδρία, αποτελούμενη από τους Αρτεμάκη, Ιορδάνους και Νίκωνα.!
Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου το αντικείμενο της συζήτησής τους, καθότι η σοβαρότητά της δεν μπορεί να είναι διαφορετική από την σοβαρότητα των …συναντηθέντων.!
Επίσης δεν μας εκπλήσσει το γεγονός αυτό καθ’ εαυτό καθότι το είχαμε προβλέψει προ πολλού χρόνου, (πριν τις εκλογές) και η πρόβλεψή μας ακολουθείται κατά γράμμα, από τον Αντώνη και τον Ερμή, λες και τους δώσαμε …εντολή, αλλά εσύ ρε Νίκωνα τι στο διάολο ανακατεύεσαι με τα πύτουρα;

Επειδή τα …ωραία στόρυς δεν τελειώνουν έτσι εύκολα θα τα ξαναπούμε σύντομα, αν δεν μας προδώσει ο κοριός που κατέγραψε (;) τα πάντα… 

No comments:

Post a Comment