Search This Blog

Thursday, August 1, 2013



Ο Χαϊκάλης προτείνει πρωθυπουργό Καραμανλή και αντιπρόεδρο Τσίπρα...
Πολιτικό σάλο έχει προκαλέσει η αναφορά του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παύλου Χαϊκάλη κατά την διάρκεια πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1, όπου ο βουλευτής πρότεινε την ένωση όλων των κομμάτων-πλην της Χρυσής Αυγής- με πρωθυπουργό τον Καραμανλή και αντιπρόεδρο τον Τσίπρα.!

Epikairo: Ο Χαϊκάλης δεν έμεινε ευχαριστημένος με το 15,6% έλλειμμα που πέτυχε ο Καραμανλής και οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία. Προφανώς θεωρεί ότι η Ελλάδα χρειάζεται μεγαλύτερα ελλείμματα εν είδει αφρικανικών χωρών και προτείνει την επιστροφή του καταλληλότερου, τον οποίο ξεψεκάζει και βγάζει αυθαίρετα από το κάδρο των δοσίλογων του έθνους, άσχετα αν έχει ψηφίσει και κανά 2 μνημόνια...

Δεν πιστεύω ότι η πρόταση Χαΐκάλη έχει να κάνει με την καλή σχέση του προέδρου του με τον Κώστα Καραμανλή, η οποία συνδυάζεται με τη συμπίεση των Ανεξάρτητων Ελλήνων εκατέρωθεν [Χρυσή Αυγή-ΝΔ]. Άλλωστε, αν ο Χαϊκάλης είχε ως αφετηρία του τη σκοπιμότητα και όχι το καλό της χώρας, θα πρότεινε για πρωθυπουργό τον Φιλιππίδη και αντιπρόεδρο τον Μπουλά. Άρα, πιστεύει σε αυτή τη λύση. Οϊμέ.

(σ.σ.: Το ριμέικ του 50-50 θα ΄ναι να δούμε τον Καραμανλή, τον Τσίπρα και τον Καμμένο μεθυσμένους στο τσιπουράδικο να κυνηγούν νταβατζήδες.)

No comments:

Post a Comment