Search This Blog

Tuesday, April 2, 2013


Μετακινήσεις στο Γ. Προξενείο;
Τα κακά μαντάτα φτάνουν γρήγορα στην πιάτσα… Μαθαίνουμε ότι παρ’ όλες τις
περικοπές σε κάποια έξοδα των Υπουργείων, όταν είναι να βολέψουμε δικά μας παιδιά ΔΕΝ καταλαβαίνουν τίποτα.!
Στο πνεύμα, λοιπόν, του βολέματος κάποιων δικών τους  παιδιών αποφασίστηκε η μετάθεση στην κεντρική υπηρεσία του Υπ. Εξ., τουλάχιστον δύο εργαζόμενων στο Γενικό Προξενείο του Τορόντο. Ο ένας είναι άνδρας και μάλιστα υψηλά ιστάμενος στην ιεραρχία, ενώ η άλλη είναι μια αξιόλογη υπάλληλος, γυναίκα, στην οποία μάλιστα είχαν υποσχεθεί έναν ακόμα χρόνο παραμονής της στην θέση της.! Φαίνεται όμως ότι το …βύσμα του αντικαταστάτη της είναι δυνατό ώστε να πάνε περίπατο οι υποσχέσεις και μαζί οι περικοπές των δαπανών.!!! Εξ’ άλλου, βελτιώνοντας τις συνθήκες διαβίωσης ενός Έλληνα, …μειώνεις κατά έναν τον αριθμό που …υποφέρουν.!!! Σωστά;
Μάλιστα, απ’ ότι λένε οι πληροφορίες μου, βιάζεται τόσο πολύ ο …βυσματάκιας, ώστε ούτε να τελειώσουν την σχολική χρονιά τα παιδιά της δεν περιμένει.!!!
Την κακή είδηση δεν αναρτήσαμε χθες για να μη θεωρηθεί πρωταπριλιάτικο ψέμα, αλλά παρ’ όλα αυτά θα ευχόμασταν μια παταγώδη διάψευσή της.
Κύριε Αβραμόπουλε τι γίνεται εκεί πέρα, στο …ξέφραγο αμπέλι σας;

1 comment:

  1. Μόνο που δεν φέρνουν κάποιον που υποφέρει, αλλά συνήθως κάποιον βολεμένο παρτάκια με γνωριμίες, που περνούσε και πριν μια χαρά, και θέλει να συνεχίσει να περνάει, με όποιο κι αν είναι το κόστος για άλλους.

    ReplyDelete