Search This Blog

Thursday, January 3, 2013

Νόθευση ποίου εγγράφου;

Ξέχωρα αν οι Συνταγματολόγοι συμφώνησαν ή διαφώνησαν για παραγραφή των όποιων ευθυνών του κ. Παπακωνσταντίνου και τι θα κάνει το Δικαστικό Συμβούλιο, τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης συμφωνούν για την παραπομπή του στην προκαταρκτική επιτροπή της Βουλής για νόθευση εγγράφου.

Άντε και η ΔΗΜΑΡ προσθέτει μία... παράβαση καθήκοντος, που είναι πλημμέλημα... Αναμένουμε το ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως νόθευση ποίου εγγράφου;

Ενός εγγράφου που είναι προϊόν υποκλοπής και ενός εγγράφου που έφτασε στην Ελλάδα δια της διπλωματικής οδού - γιατί διπλωματικά θα έπρεπε να το χειριστούν με τους φορολογούμενους της λίστας, όπως έκαναν και άλλες χώρες. Ενός εγγράφου λοιπόν που ποτέ δεν απέκτησε την αξία και την βαρύτητα δημοσίου εγγράφου, ούτε πρωτοκολλήθηκε στα εισερχόμενα έγγραφα κανενός υπουργείου.

Ενός ηλεκτρονικού εγγράφου που έκλεψε ο υπάλληλος της HSBC κ. Φαλτσιάνι, που περιφέρεται από χώρα σε χώρα καταδιωκόμενος από την Ελβετία και που μόλις αποφυλακίστηκε από τις φυλακές της Ισπανίας η οποία δεν πήρε θέση για την έκδοση του.

Ένας υπάλληλος που πούλησε δεξιά και αριστερά στη μαύρη αγορά αυτό που έκλεψε και αυτοί που το αγόρασαν δεν χαρακτηρίστηκαν κλεπταποδόχοι.!

Ενός εγγράφου που κυκλοφορούσε πειρατικά μεταξύ υπουργών και ανώτερων κρατικών υπαλλήλων.
Ερίκα Βαλιάνου

No comments:

Post a Comment