Search This Blog

Thursday, November 29, 2012



Μια δικαιολογημένη (;) αγανάκτηση…
Θυμωμένος (λένε ότι) είναι ο πρόεδρος της εταιρείας SKYGREECE, π. Νικόλας Αλεξανδρής, με τον έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά επειδή επέτρεψε στην QATAR Arlines να χρησιμοποιήσει το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τις απευθείας πτήσεις της προς Νέα Υόρκη. Τον θυμό του αυτό εξέφρασε σήμερα σε κλειστή συνάντηση συνεργατών του, ύστερα από την πληροφορία της απόφασης της ελληνικής κυβέρνησης.
Δεν γνωρίζουμε τις περεταίρω ενέργειες της διοίκησης της Skygreece, αλλά πιστεύουμε ότι οι πτήσεις των δυο εταιρειών από τον Αερολιμένα Αθηνών θα βοηθήσουν έτι περισσότερο την δοκιμαζόμενη οικονομικά Ελλάδα και το λαό της…
Αν, πάντως, υπάρχει πρόβλημα πληρότητας των 3 πτήσεων των αεροσκαφών της Skygreece προς Ν. Υόρκη, θα μπορούσαν ίσως να αρκεστούν σε μια εβδομαδιαία πτήση, μεταφέροντας τις άλλες δυο προς Τορόντο και Μόντρεαλ αντίστοιχα, ώστε να υπάρξει καλλίτερη εξυπηρέτηση των ελληνοκαναδών και όχι μόνο, προς την Αθήνα.
Επειδή όμως τέτοιου είδους ζητήματα είναι υπεράνω της δικής μας πνευματικής ικανότητας, ας αφήσουμε τους αρμόδιους να αποφασίσουν αφού διαθέτουν τόσο τα …γένια όσο και τα χτένια… Εμείς από την μεριά μας, πάντως, ευχόμαστε καλές και ασφαλείς πτήσεις.!  

No comments:

Post a Comment