Search This Blog

Tuesday, July 3, 2012

« Ο αχόρταγος»...




ΜΕΤΑ την κρατική ΕΡΤ και το ιδιωτικό Αντ1, τα οποία έχει στα χέρια του, εδώ και πολλά χρόνια, σκέφτηκε να αναλάβει τόσο την εκπροσώπηση της ΕΡΤ στον Καναδά, όσο και το MEGA cosmos.!
Με το πρώτο, έσπασε τα μούτρα του, προσωρινά τουλάχιστον, (διότι τώρα με το Σαμαρά ΟΛΑ μπορεί να συμβούν), αλλά με την περίπτωση του ΜΕΓΑ τα κατάφερε θαυμάσια.!!! Έτσι, σταμάτησε η εκπομπή «Παροικιακό Βαρόμετρο» των κ. κ. Κρανιά, Κουτίνα και Ανδρικόπουλου και στη θέση τους θα βρεθεί σίγουρα κάποιος άλλος κυρ-Θανάσης, να μας ενημερώνει, σαν να είμαστε ομαδικά …κωφάλαλοι, ως παροικία. Και το λέμε αυτό διότι ως γνωστό ο κ. Τάκης το έχει σε κακό να δώσει τηλεοπτικό βήμα σε κάτι καλλίτερο από τον ίδιο…
(εντάξει, σε κάποιον καλλίτερο από τον εαυτό του, εννοώ…). Να φανταστείτε ότι ακόμα και τον Παπα-Νικόλα με τις «Προσωπικότητες» λέγεται ότι θέλει να σταματήσει, διότι μιλάει καλά ελληνικά.!!!
ΤΩΡΑ, απ’ ότι κουβεντιάζεται σε διάφορα στέκια της Ντάνφορθ, ετοιμάζεται να πάρει τον τηλεοπτικό χρόνο του κ. Αβράμη και μετά την εκπομπή του κ. Τριαλώνη.
ΔΕΝ μπορεί να βλέπει τίποτα σε ξένα χέρια ο αθεόφοβος… Γιαυτό και τον είπαν «Αχόρταγο», κλέβοντας το όνομα από την εταιρεία εκκενώσεις  βόθρων, την οποία όλοι θυμάστε πιστεύουμε…
Υ. Γ. Για μια συνέχεια, επί του θέματος, περιμένετε λίγο… 

No comments:

Post a Comment