Search This Blog

Thursday, June 28, 2012

ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ...


Το Συμβούλιο Αποδήμου Ελληνισμού εύχεται στον Σαμαρά κι’ ελπίζει… 
 Θερμά συγχαρητήρια προς τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, μαζί με ολόψυχες ευχές η θητεία του να στεφθεί με σημαντικές επιτυχίες για την Ελλάδα και τον απανταχού Ελληνισμό, απευθύνει ο πρόεδρος του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού, Στέφανος Ταμβάκης, εκ μέρους του προεδρείου της οργάνωσης. 

«Το ΣΑΕ, ως ενεργός υποστηρικτής της Ελληνικής Πολιτείας, θα βρίσκεται στην διάθεσή σας για κάθε υποστήριξη των εθνικών δικαίων και για την επίτευξη των κοινών μας οραμάτων και στόχων», τονίζει ο κ. Ταμβάκης, με την επισήμανση ότι «ο απανταχού της οικουμένης Ελληνισμός αποτελεί, ανά τους αιώνες, τον πυλώνα στήριξης του έθνους και της πατρίδας, ιδιαίτερα σε δύσκολές και κρίσιμες στιγμές».

( σ. Α. Δεν γνωρίζω από πού αντλεί τις πληροφορίες του αυτές ο κ. πρόεδρος του ΣΑΕ, αλλά προσωπικά γνωρίζω πολύ καλά ότι 85% των ομογενών μας …τράβηξε, τις ό, ποιες πενταροδεκάρες διέθετε, από τις ελληνικές τράπεζες, για να μην τις χάσει.!
Έτσι είναι μωρέ κ. Ταμβάκη οι πυλώνες στήριξης του έθνους και της πατρίδας;)

Στην επιστολή του ΣΑΕ, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Πρόεδρός του τονίζει ότι «σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, είναι επίκαιρη η στελέχωση του Υφυπουργείου για τον απανταχού Ελληνισμό, η αναβάθμιση των αρχών και θεσμικών οργάνων που ασχολούνται με αυτόν, καθώς και η ψήφιση του νόμου για την άσκηση του δικαιώματος ψήφου στις εθνικές εκλογές στον τόπο διαμονής των μονίμων κατοίκων εξωτερικού με επιστολική ψήφο και κάλπη και την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση αυτών».
(σ. Α. Ξανά-μανά με τα περί επιστολική ή …κάλπη-κη ψήφο των μονίμων κατοίκων του Εξωτερικού… Εδώ, δεν μπορούν από μόνοι τους να επιλέξουν ένα κόμμα για να κυβερνηθούν, σκορπίζοντας τις ψήφους των σε 15 διαφορετικά κόμματα και θα …πάμε εμείς να τους διαλέξουμε το καλλίτερο; Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά για τέτοιες ώρες κ. Ταμβάκη μας; Δεν ξέρω πόσο επίκαιρη είναι η στελέχωση ενός υφυπουργείου για τους απόδημους, αλλά νομίζω ότι προηγούνται τα φάρμακα για τους αρρώστους εντός Ελλάδας… Εσείς ΔΕΝ το νομίζετε κ. πρόεδρε;)

Ο κ. Ταμβάκης απέστειλε συγχαρητήριες επιστολές και στον υπουργό Εξωτερικών, Δημήτρη Αβραμόπουλο, όπως και στον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου, όπου τονίζει-μεταξύ άλλων-ότι «το ΣΑΕ είναι και θα παραμείνει πάντοτε ενεργός υποστηρικτής της Ελληνικής Πολιτείας και αρωγός στο έργο σας».
( σ. Α. Βουρ, λοιπόν, για ένα ταξιδάκι στη Θεσσαλονίκη μέσω του, επανα συσταθέντος, Βορείου Ελλάδος και …βλέπουμε.!)  

No comments:

Post a Comment