Search This Blog

Thursday, June 28, 2012

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΟΜΟΓΕΝΗΣ…


…Τιμήθηκε με το 
αδαμάντινο Ιωβηλαίο της Α. Μ.

ΠΑΛΙ από τον, πάντα ενημερωμένο, συνάδελφο «ΜΑΚΕΔΝΟ», πληροφορούμαστε ότι ΕΝΑΣ ακόμα «δικός μας» άνθρωπος, ο συνάδελφος, αρχισυντάκτης του «Ελληνικού Τύπου» κ. Τάσος Θεοδωρίδης, έλαβε το μετάλλιο του αδαμάντινου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας της Αγγλίας Ελισάβετ ΙΙ. Δεν είμαστε σίγουροι αν η επιλογή αυτή έγινε κατ’ ευθεία από την Α.Μ. ή ύστερα από πρόταση κάποιου παρατρεχάμενού της, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι στην απόφαση θα πρέπει να ελήφθη υπόψη, η μεγάλη εκείνη δημοσιογραφική του επιτυχία με το άρθρο του για τα «ζωντανά» τα οποία καταψήφισαν το Καταστατικό της Κοινότητας..!
Κάποιοι λένε ότι την πρόταση έκανε ο βουλευτής κ. Μενεγάκης, για τις υπηρεσίες τις οποίες (του) προσέφερε ο κ. αρχισυντάκτης, κάτι που όμως …δεν ευσταθεί, καθ’ ότι οι βουλευτές ασχολούνται με σοβαρότερα πράγματα… Το πιο πιθανό είναι, η πρόταση να έγινε από τον μητροπολίτη ο οποίος θα ήθελε να έχει ανώτερους ανθρώπους στο κλάμπ των «μεταλλιούχων» του Ιωβιλαίου… «Ουδέν κρυφό ΑΠΟ τον Ήλιο», που λέει κι΄ο έτερος γνωστός συνάδελφος…
Πάντως ελπίζουμε ότι οι διαρροές των Γουίκι-Λίκς θα συνεχιστούν, ώστε ο κατάλογος των ομογενών …μεταλλιολόγων να αυξηθεί, διότι υπάρχουν ακόμα περισσότεροι που το αξίζουν. Όπως π. χ. ο κ. Μανιατάκος, ο οποίος έχει προσφέρει,(με το αζημίωτο), τόσα πολλά στον Καναδά και την ομογένεια …γενικότερα.!
Στη φωτογραφία ο τιμηθείς κ. Θεοδωρίδης μεταξύ δυο επίλεκτων καναδών συμπατριωτών μας.

No comments:

Post a Comment