Search This Blog

Thursday, June 14, 2012

ΟΤΑΝ ΤΟ …ΚΑΛΟ ΑΡΓΕΙ,



Το καλλίτερο περί των …πτυχίων
της Θ. Ακαδημίας, …τρέχει.!

ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ λίγα λόγια για τον μητροπολίτη και τα …πτυχία της Θεολογικής Ακαδημίας. Να ‘μαστε για τη συνέχεια…
Διαβάζουμε, λοιπόν, πρωτοσέλιδα στην «Ορθόδοξη Πορεία», τις πατρικές νουθεσίες του μητροπολίτη Σωτήριου, στους απόφοιτους της Θεολογικής Ακαδημίας, κατά την εκδήλωση της απονομής των …πτυχίων τους.
Μεταξύ άλλων τους λέει:
«Ανταποκριθήκατε στην πρώτη κλήση. Εγγραφήκατε στην Θεολογική μας Ακαδημία. Καταβάλατε κάθε προσπάθεια. Σας βοήθησαν, ο Διευθυντής και οι Καθηγητές. Φθάσατε στο τέρμα. Σήμερα παίρνετε τα πτυχία σας. Ευχαριστώ την Θεολογική μας Ακαδημία, τον Διευθυντή και τους καθηγητές της. Εγκάρδια συγχαίρω σας και σας εύχομαι κάθε επιτυχία στο μέλλον…»

 Από τα λίγα αυτά λόγια του μητροπολίτη, γίνεται αντιληπτό ότι ψεύδεται, προσπαθώντας να …πείσει 700 άτομα και μαζί τους, τόσους επίσημους προσκεκλημένους, ότι οι απόφοιτοι είναι περισσότεροι του ενός.!!!
(εκτός κι’ αν χρησιμοποιεί τον πληθυντικό …ευγενείας, απευθυνόμενος προς τον ένα και μοναδικό, αλλά αριστεύσαντα, απόφοιτο…) Και επειδή ο ίδιος, προφανώς δεν φοβάται το Θεό και σίγουρα δεν γνωρίζει τη λέξη ντροπή, μάλλον θα πάνε χαμένα ό, τι από δω και πέρα πούμε… Ας …βράζει, λοιπόν, στο ζουμί του και στα χρήματα, περιμένοντας ότι καλλίτερο νομίζει για τον εαυτό του …Το γεγονός και μόνον ότι …καμαρώνει, επειδή κοροϊδεύει κάποια κουτορνίθια, δείχνει την …κατάταξή του στο ανθρώπινο άλμπουμ.! Τους άλλους, ας είναι σίγουρος πως δεν τους δουλεύει. Απλά κάνουν τη δουλειά τους οι άνθρωποι και, απ’ ότι λένε, την πλάκα τους…

Υ. Γ. Αλήθεια, πόσο θα αντέξει ακόμα η λειτουργία της Ακαδημίας; Διότι με έναν μαθητή κάθε χρόνο και χωρίς τον Ιδρυτή και …αιμοδότη της αείμνηστο Χριστοδούλου, για πόσο μπορεί ακόμα να συνεχίσει; Όσο για τον πρέσβη κ. Αγγελόπουλο, ο οποίος τρέχει ξωπίσω του, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι. Ο ίδιος γνωρίζει καλλίτερα από μας, τι και γιατί, πρέπει να κάνει…

No comments:

Post a Comment