Search This Blog

Monday, June 11, 2012

Γ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ


Παρέμεινε η Κοινότητα,
Δεν θα συμμετέχει η Ομοσπονδία.!
ΜΕ 60 ΜΕΛΗ Η ΑΠΑΡΤΕΙΑ ΤΩΝ Γ. Σ.

ΜΕ …απαρτία 46 μελών (ενώ στο …δρόμο έγιναν 60!) άρχισε η συνεδρίαση της Γ. Συνέλευσης του Ελληνικού Γηροκομείου, χθες το απόγευμα. Με ομόφωνη εκλογή του προεδρεύοντα κ. Γιώργου Μάνιου, ο οποίος είναι από τους πολύ λίγους, καλά, γνώστες του αντικειμένου αυτού, άρχισε η συζήτηση των θεμάτων που ήταν η αποπομπή των εκπροσώπων της Κοινότητας και της Ομοσπονδίας από το Δ. Συμβούλιο του οργανισμού. Το αποτέλεσμα ήταν να παραμείνει ο πρόεδρος της Κοινότητας ως μέλος του Συμβουλίου, ενώ για λίγους μόλις ψήφους απορρίφθηκε η παραμονή του αντιπροσώπου της Ομοσπονδίας.

Όσον αφορά το θέμα της μείωσης των μελών για το σχηματισμό απαρτίας, από 100 σε 50, επικράτησε η αντιπρόταση του κ. Μουρατίδη, ώστε τελικά να χρειάζονται 60 παρόντα μέλη για την απαρτία…
Τα άλλα θέματα ήταν ο οικονομικός απολογισμός και η αναφορά του προέδρου κ. Ξενία, για διάφορα τρέχουσας φύσης ζητήματα του Γηροκομείου.
Μερικές φωτογραφίες από την Γενική Συνέλευση…  












1 comment:

  1. Αγαπητοί κύριοι του ΑΝΤΙΠΟΔΟΣ

    ΕΤΥΧΕ να παρακολουθήσω, από τους καναπέδες της «ΕΣΤΕΙΑΣ», την Γενική Συνέλευση των μελών του Ελληνικού Σπιτιού, για την οποία τολμώ να πω πως δεν αισθάνομαι καθόλου ευτυχής. Τούτο οφείλεται στο ότι, ενώ το Δ. Συμβούλιο έφερε τις προτάσεις για τις συγκεκριμένες αλλαγές, ήταν τα περισσότερα μέλη του τα οποία τις καταψήφισαν, τελικά. Ειδικά την πρόταση αποπομπής του εκπροσώπου της Κοινότητας την καταψήφισαν ΟΛΟΙ σχεδόν οι σύμβουλοι, μηδέ του προέδρου εξαιρουμένου.! Δεν νομίζετε ότι ένα Δ. Σ. το οποίο διαχειρίζεται περιουσία μεγαλύτερη των 35 εκατομμυρίων δολαρίων, θα πρέπει να κάνει λίγο παραπάνω Home Work, ώστε να βγαίνει πιο …μονιασμένο προς τα έξω;
    Ακόμα και στην πρόταση μείωσης των μελών που σχηματίζουν απαρτία, ήταν χωρισμένο τουλάχιστον στα δυο…
    Αφήνω κατά μέρος την …ιστορία αποπομπής του εκπροσώπου της Ομοσπονδίας, διότι αντιλήφθηκαν όλοι ότι ήταν για γέλια. Η μάλλον για κλάματα, αφού ουσιαστικά εκτελέστηκε εντολή κονδυλοφόρου ο οποίος μόνο καλό δεν μπορεί και δεν θέλει να κάνει. Υπάρχουν δυστυχώς ακόμα ηγέτες που τον φοβούνται (ή μήπως τον κατευθύνουν;) και κάνουν πράξη τις υποδείξεις του.
    Εν κατακλείδι, τέτοιες πράξεις μάλλον κακό παρά καλό προσφέρουν στην ομογένεια την οποία λένε πως θέλουν να υπηρετούν.
    Ευχαριστώ για την ανάρτηση του σχολίου μου

    ReplyDelete