Search This Blog

Friday, March 16, 2012


Παρομοίων ζητημάτων, ανταπάντηση…

ΜΕ τις ευχαριστίες μας στον «Αμαξά» για τον κόπο του να μας απαντήσει, θα θέλαμε να πούμε  ότι, η ξεκάθαρη, πρόθεσή μας ήταν να πληροφορηθούμε τον ή τους …πιεστές, ώστε να τους καταδικάσουμε κι’ εμείς και όχι τον η τους πληροφοριοδότες σας, όπως προφασίζεστε ότι εννοήσατε.!

Δικαίωμά σας, ακόμα, να πιστεύετε ότι ανήκουμε στους …πιεστές αλλά πείτε μας και κάποιον ή κάποιους άλλους της …παρέας μας και μετά το συζητάμε.! Μας είναι αδιανόητο, πάντως, να έχετε διασταυρωμένες πληροφορίες για …πιεστές των φοιτητών και να τους αποκρύβετε, ενώ κατονομάζετε, ουσιαστικά, τους …πιεσμένους.! Μήπως η διασταυρωμένη πληροφορία σας επιβάλει την καταγγελία του θύτη, ενώ μπορείτε άνετα να κρατήσετε το δημοσιογραφικό σας απόρρητο ως προς τον πληροφοριοδότη; Μήπως η απόκρυψή του, ενοχοποιεί κάποιους πραγματικά αθώους; Ή σας αφήνει αδιάφορους κάτι τέτοιο;

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, λοιπόν, εδώ και τώρα… Διαφορετικά μας επιτρέπεται να υποθέσουμε πως κάποιο λάκκο έχει η φάβα ! Αυτά για τώρα και χωρίς ίχνος πικρίας….




1 comment:

  1. Καλή απάντηση!! λές ο πληροφοριοδότης να είναι και κατά τι πιεστής? έμμεσα? δηλαδή μέσα στη φλυαρία του να πέταξε και τίποτε σπόντες για το πόσο τον αγαπάνε και τον ακολουθάνε παντού οι πιστοί του?

    ReplyDelete