Search This Blog

Tuesday, March 13, 2012

Περί φοιτητών…

…πιέσεων και μετρίων προγραμμάτων .!

«Αίσθηση προκάλεσε η απουσία των εκπροσώπων των Ελλήνων φοιτητών του Τορόντο η οποία και σχολιάστηκε δυσμενώς. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, υποκύπτοντας σε πιέσεις, προτίμησαν να συμμετάσχουν σε ένα συνηθισμένο μέτριο λαϊκό πρόγραμμα, από το παραβρεθούν σε μια ιστορική ποιοτική ροκ συναυλία που δεν θα έχουν άλλη ευκαιρία στο υπόλοιπο της ζωής τους να απολαύσουν. Δυστυχώς γι αυτούς έχασαν μια μοναδική ευκαιρία.»
Στέλιος Αραμπατζής

Κύριε Αραμπατζή, απ’ ότι γνωρίζουμε οι  Έλληνες φοιτητές ΔΕΝ φορούν περικεφαλαία ώστε να γίνονται εύκολα αντιληπτοί ανάμεσα σε ένα πλήθος υπερεξακοσίων ανθρώπων. Υπήρξαν σίγουρα κάποιοι φοιτητές με τους οποίους συνομιλήσαμε. Αν εννοείτε την …ηγεσία τους, ε μπορεί και να μην τους αρέσει η ροκ… Δεν είναι, εξ’ άλλου, δυνατόν να είναι …ροκάδες όλοι οι αυριανοί επιστήμονες….

Εφ’ όσον οι πληροφορίες σας είναι επιβεβαιωμένες, πείτε και σε μας τους …πιεστές τους μήπως και βοηθήσουμε στην αποδυνάμωσή τους προς αποφυγήν μελλοντικών πιέσεων.!!

Υ. Γ. Επειδή είστε νέος στο επάγγελμα και στο χώρο θα σας συμβούλευα να αποφεύγετε την όποια εισαγγελικού τύπου παρέμβαση σε παρόμοια ζητήματα. Ο πάσα ένας (θα πρέπει να) έχει το δικαίωμα να αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο του όπου …γουστάρει κι’ αγαπά, ακόμα και σε «μέτριο λαϊκό πρόγραμμα» όπως πολύ σωστά αναφέρετε… Σύμφωνοι;


No comments:

Post a Comment