Search This Blog

Sunday, January 8, 2012

Οι "χαβαλετζήδες" ...έριξαν το YouToube

Όσοι προσπαθήσατε την τελευταία ώρα να ανεβάσετε ένα video στο youtube θα διαπιστώσατε ότι δεν είναι δυνατό.

Εδώ και... λίγη ώρα το
youtube «έπεσε» με αποτέλεσμα κάποιοι να μην μπορούν να έχουν καν πρόσβαση στο λογαριασμό τους και να εμφανίζεται ένα μήνυμα.
Ανεπίσημες πληροφορίες μας λένε ότι το «πέσιμο» έχει σχέση με την προσπάθεια κάποιων να κατεβάσουν το βίντεο του κ. Πάππα-Γαλιάτσου με το υπό κατάρρευση και το ελικόπτερο..!! Παρακολουθήστε τα μπλόγκς για τη συνέχεια…..

1 comment:

  1. Το εκτροφείο των Βρούτων του Δρυός της παροικίας δεν πρωτοτύπησε, επαλήθευσε το επαναληπτέον της Ιστορίας.
    Ενα videaki, που ήταν αναρτημένο στο διαδύκτιο για ένα και μισό χρόνο,που δεν έλεγε τίποτα περισσότερο από αλήθειες, δεν ονομάτιζε κανένα, αλλά έκανε μόνο διαπιστώσεις, είχε 6 μόνο επισκέψεις σε όλο αυτό το διάστημα.
    Ο πρώτος Βρούτος, ο Λιάκος ο Τυρογαλάς το παπαγαλάκι του μεγάλου τηλεφώνησε στον παπαγαλιάτσο, που ούτε το ήξερε, ούτε το είχε δει ο καψερός ζητώντας να του δωθούν τα διαιώματα να το πάρει και να το δείξει στη δική του MEGAλη οθόνη. Και συ τέκνο μου Βρούτε!
    Το άσημο videaki μέσα σε μια μέρα έγινε best movie of the year, χάρις στην ανοησία του. Όλοι μιλούν γιαυτό. Οταν οι "χαβαλετζήδες" όπως τους αποκάλεσε το προσωπικό τους blog το κατέβασαν αριθμούσε 134 επισκέψεις. Μετά ο Μακεδνός τους, θριαμβολογούσε για την μα@ακια τους.
    Ζήταγαν να ανέβει. Ιδού ανέβηκε σε ελληνική μετάφραση, χωρίς ελικόπτερα για να μειωθεί το κόστος.
    Η χρηματική διαφορά θα δωθεί προς ενίσχυση στην Κοινότητα και το Φεντερέσιον που λοιμοκτονούν ένεκα της απερισκεψίας του συγκροτήματος.
    The link
    http://www.youtube.com/watch?v=29WtaBcAbAc

    ReplyDelete