Search This Blog

Friday, January 13, 2012

των Παπανδρέου: 
Νέο κόμμα σε αμερικανικά πρότυπα!
Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο Γιώργος Παπανδρέου εξετάζει σοβαρά μια ιδέα που έπεσε στον στενό οικογενειακό κύκλο και η οποία μιλάει για την ίδρυση νέου κόμματος, υπό την ηγεσία του, στα πρότυπα των αμερικάνικων πολιτικών κομμάτων.Αν εκείνοι δεν σε θέλουν μια φορά, εσύ δεν τους χρειάζεσαι δέκα και πολύ σύντομα θα φανεί ποιος έχει την ανάγκη ποιου, λέγεται ότι ήταν μια φράση που ακούστηκε στην οικογενειακή αυτή συνεδρίαση…
Ένα από τα μέλη της οικογένειας συνόψισε ως εξής το σκεπτικό του.
-Γιώργο  φύγε, αφού υπάρχουν αυτές οι πολύ προσβλητικές αντιδράσεις για σένα ο οποίος έδωσες τα πάντα για τη σωτηρία της χώρας.
Σε συμβουλεύω να φύγεις και να προχωρήσεις στη δημιουργία ενός νέου  στα πρότυπα του δημοκρατικού κόμματος των Ην. Πολιτειών. Είναι, κατά τη γνώμη μου, ο μόνος τρόπος να απαλλαγείς από το κακό κομμάτι του ΠαΣοΚ και συγχρόνως να κάνεις πράξη τις πρωτοποριακές πολιτικές ιδέες σου για την διακυβέρνηση της χώρας...

Αυτή ήταν μια ιδέα που έπεσε στην οικογενειακή μάζωξη και πολύ σύντομα θα δούμε αν ο Γιώργος θα την υπερασπισθεί στην πράξη.
Οι εξελίξεις τρέχουν και σύντομα θα δούμε τα αποτελέσματα. Πάντως κόμμα υπό τον Χρυσοχοϊδη, τον Τζουμάκα ή την Γιαννακά, δεν μπορεί να σταθεί για να εκπροσωπήσει την Δημοκρατική Παράταξη….

No comments:

Post a Comment