Search This Blog

Sunday, January 15, 2012

"ΤΑ BLOGS ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ
ΤΩΝ ΑΝΟΗΤΩΝ " ….!!
ΤΕΣΣΕΡΑ blogs, ….κυκλοφορούν , όλα κι’ όλα, στην παροικιακή μας ….αγορά. Αυτά, λοιπόν, τα κακά μπλόγκια με τα ακόμα ….κακότερα κείμενά τους, ανάγκασαν τον ομογενή μας, πολυγραφότατο αρθρογράφο, να βουτήξει το ….φτερωτό πενάκι του στον άπλυτο –απ’ ότι φαίνετε- πρωκτό του και να μας σούρει όλα αυτά τα βρωμερά του, μερικά των οποίων είναι και τα ακόλουθα:
«…ευτυχώς ολίγους ανόητους μπλογκίστες, που δεν εννοούν να συμμορφωθούν»… ή «εκείνοι όντας ανόητοι, τα χρησιμοποιούν.»
Ή «γίνεται επικίνδυνο υποπροϊόν, όταν χρησιμοποιείται από υπάνθρωπους σκοταδιστές, συμπλεγματικούς, ψυχασθενείς και ψυχανόμαλους…..»
Κι’ ακόμα: Άνθρωποι με ορμονικές διαταραχές, εξωνημένα θλιβερά απόβλητα, κακοήθεις, ανάγωγοι και χυδαίοι, οσφιοκάμπτες και λακέδες, έχουν αναγάγει την χαμέρπεια σε δευτέρα τους φύση, λιβελογραφία, πνευματική γύμνια, ανεξέλεγκτοι, επηρμένοι, κακοήθεις, περιφρονητικοί, αυθάδεις …..κ. λπ.
ΚΑΙ τα …..καλλίτερα: «….αν μερικοί δεν μπορούν να αλάξουν, τους συμβουλεύω, ότι υπάρχουν και μεταμοσχεύσεις εκείνων που στερούνται…..» !!! Κρίνει προφανώς εξ’ ιδίων;;
Αυτά για τώρα….. Διότι, πού ξέρεις; Μπορεί να ….τολμήσει απάντηση..!!  

3 comments:

  1. Aγαπητέ Ανίποδα, Γνωρίζεις καλά πιο είναι το ανώνυμο blog που εννοώ και καταφέρεται σε επώνυμους, ονομαστικά, και ποια ήταν τα ανώνυμα blog που καταφέρονταν ενάντια σε επώνυμους και τώρα εξέλιπαν. Μη βιάζεσε λοιπόν να τους δικαιολογήσεις. Ο ΑΝΤΙΠΟΔΑΣ είναι επώνυμος και δεν νομίζω ότι καταφέρθηκε κακοηθέστατα ενάντια κανενός. ΝΕΑ και φωτογραφικό ρεπορτάζ της παροικίας μεταφέρει. Αυτά για απάντηση, την οποία μπορείς να αναρτήσεις γιατί είναι επώνυμη. Κώστας Πάππας

    ReplyDelete
  2. Αγαπητέ κ. Πάππα
    Ήταν το:
    «…ευτυχώς ολίγους ανόητους μπλογκίστες, που δεν εννοούν να συμμορφωθούν» το οποίο μας έκανε να υπερασπιστούμε κατά κάποιον τρόπο την ό, ποια …..αξιοπρέπειά μας..!! Διότι το «ολίγους ανόητους», παραπέμπει σε περισσότερους από δυο μπλογκίστες και συνεπώς ο ΑΝΤΙΠΟΔΑΣ συμπεριλαμβάνεται, αφού το (τέταρτο) emphasis είναι επώνυμο και γνωστό σε όλους….
    Παρ’ όλη, λοιπόν, την ….παγίδα με τον πληθυντικό, σας συγχωράμε και φυσικά ζητούμε συγνώμη που πέσαμε πάνω της και φυσικά για την παρερμηνεία των γραπτών σας…..

    ReplyDelete
  3. Το ΑμπεμπαBlog δηλαδή είναι κι αυτό ανώνυμο μήπως? Και απο πότε κύριε Πάππα γίνατε και γιατρός ειδικός σε μεταμοσχεύσεις όρχεων; Απλή απορία εκφράζω.

    ReplyDelete