Search This Blog

Tuesday, January 17, 2012

ΣΤΟ εστιατόριο «ARKADIA HOUSE»

Ο Γιάννης Φαναράς με τον ιδιοκτήτη
του "Arkadia House" Περικλή Καρπαθείου
ΣΤΟ εστιατόριο «ARKADIA HOUSE» βρέθηκε όλως τυχαία, χθες βράδυ, η φωτογραφική κάμερα του Αντίποδα. Αφού ήπιε τα …σκονάκια της παρέα με τον Περικλή και τον Μιχάλη, να και μια παρέα ομογενών, …ορμάει βιαστικά και πεινασμένη για το βραδινό φαγητό της. Ήταν ο κ. Γιάννης Φαναράς με την γυναίκα του Ξενούλα, η κ. Μπέττυ Σκουτάκη και οι αδελφοί Δημήτρης και Κυριάκος Καράτσης, οι οποίοι είχαν παραγγείλει  λαγό στιφάδο και ήρθαν για το ξεκοκάλισμα….  Το ευτύχημα ήταν ότι οι λαγοί ήταν δυο ώστε να …περισσεύει και για τον Αντίποδα..!! Έτσι, λοιπόν, η παρέα των έξι, κατάφερε ένα τελειωτικό πλήγμα όχι μόνο κατά των λαγών αλλά και κατά των λοιπών ορεκτικών τα οποία συναγωνίζονταν σε νοστιμιά  το στιφάδο με τους λαγούς…. Εδώ θα πρέπει να πούμε ότι το σέρβις του Μιχάλη Ηλιόπουλου υπό την …επίβλεψη του αφεντικού Περικλή Καρπαθείου,  συναγωνίζονταν ακόμα και τη γεύση των φαγητών….
Και για του λόγου το αληθές, …πάρτε και λίγες φωτογραφίες για να πω ότι έκανα κι΄εγώ κάτι ως camera… και να δικαιολογήσω το τραπέζωμα…..
Από δεξιά ο Γιάννης Φαναράς, η Ξενούλα Φαναρά, ο Δημήτρης Καράτσης,
 ο Κυριάκος Καράτσης και η Μπέτυ Σκουτάκη






Ο Μιχάλης Ηλιόπουλος επί το έργον, με τον Γιάννη Φαναρά
Δίπλα μας ένα τραπέζι με 6 ωραίες κυρίες, τακτικές πελάτισσες του εστιατόριου, εκπρόσωποι ενός κλαμπ, γευμάτιζαν μετά τη συνεδρίασή τους….


No comments:

Post a Comment