Search This Blog

Monday, December 19, 2011

Επίσκεψη των μαθητών του σχολείου "Αριστοτέλης"
στη Ντάνφορθ και την πλατεία
"Μ. Αλέξανδρος"
Ο διευθυντής του Γραφείου Παιδείας της Κοινότητας κ. Θέμης Αραβοσσιτάς με τον "οικοδεσπότη" πρόεδρο του ΒΙΑ κ. Ντίνο Βοϊδονικόλα, μεταξύ των μαθητών και γονέων του σχολείου "Αριστοτέλης"

Με την ευγενική χορηγία της Ένωσης Επιχειρηματιών «GreekTown on the Danforth» πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του σχολείου Credit «Αριστοτέλης-Eastern» της  Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με επίσκεψη των μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου στην πλατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου, την καρδιά του εμπορικού κέντρου της ελληνικής παροικίας στο Τορόντο,
όπου έτυχαν θερμής υποδοχής και φιλοξενίας
από τον πρόεδρο του BIA κ. Βοϊδονικόλα και πολλούς ομογενείς καταστηματάρχες της  Danforth
Ο κ. Αραβοσσιτάς, η κ. Μάγδα Σιγάλα και γονείς, δάσκαλοι και
μαθητές του "Αριστοτέλης"
 Στην όμορφα διακοσμημένη πλατεία, μαθητές, δάσκαλοι και Ελληνοκαναδοί επιχειρηματίες είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν από κοντά, να φωτογραφηθούν μαζί και ν’ ανταλλάξουν ευχές για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος.
 Παρά το τσουχτερό κρύο οι μαθητές απόλαυσαν τον περίπατο και τη ζεστή σοκολάτα που τους πρόσφεραν οι εκπρόσωποι του BIA, ενώ στη συνέχεια επέστρεψαν στο σχολείο όπου ο σύλλογος των γονέων είχε φροντίσει να διακοσμίσει και να προετοιμάσει το γιορτινό τραπέζι. Τα φαγητά και ποτά για την Χριστουγεννιάτικη γιορτή προσφέρθηκαν από το «GreekTown on the Danforth» που είναι ένας από τους μεγάλους υποστηρικτές των σχολείων της Ελληνικής Κοινότητας.
Μετά την επίσκεψη στην Ντάνφορθ, μαθητές, δάσκαλοι και γονείς
επί το έργο...



Η πρόεδρος του συλλόγου γονέων κ. Θαίη Σερέτη προσφέρει δώρα
στους καθηγητές του σχολείου
Τα πατροπαράδοτα γλυκά- κουραμπιέδες και μελομακάρονα- προσέφερε το ελληνικό ζαχαροπλαστείο Serano Bakery.

No comments:

Post a Comment