Search This Blog

Monday, November 7, 2011

Συνάντηση …ηγετών..!!



ΤΗΝ ώρα που Κάρολος Παπούλιας συναντιόταν με τους Γιώργο Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά, δυο ομογενειακοί παράγοντες είχαν μια παρόμοια συνάντηση με τον πρόεδρο της Κοινότητας κ. Νίκωνα. Ήταν ο πρόεδρος του Ελληνικαναδικού Κογκρέσο κ. Μανωλικάκης συνοδευόμενος (;) από τον πρόεδρο της Ελληνοκαναδικής Ομοσπονδίας του Οντάριο. (σ. σ. Για όσους δεν το γνωρίζουν, υπάρχει σε ….κάποια χαρτιά το αείμνηστο Κογκρέσο τα οποία ο κ. πρόεδρος κρατάει στην …κωλοτσέπη του πανταλονιού του και τα μεταφέρει από καιρού εις καιρόν σε διάφορα μέρη της καναδικής επικράτειας, για να τα δείχνει σε κάποιους άλλους ομογενείς οι οποίοι το παίζουν επίσης πρόεδροι όπως η «Ομοσπονδία» και η Κοινότητα…!!!).
 ΔΕΝ έμαθα το τι είπαν και τι αποφάσισαν οι ….ηγέτες μας, αλλά σίγουρα θα …μαγείρεψαν κάποια πράγματα για το πώς θα παραμείνουν στις θέσεις τους ώστε να συνεχίσουν να (μας) προσφέρουν τις ….υπηρεσίες τους…!!! Διότι μη μου πείτε πως δεν νοιώσατε στο πετσί σας ΟΛΗ αυτή την προσφορά τους, ΟΛΑ αυτά τα χρόνια; ΕΙΝΑΙ αυτές οι οργανώσεις οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν ως σκαλί για να έχουμε σήμερα έναν ακόμα βουλευτή και έναν ακόμα δικαστή…!!! ΑΥΤΕΣ είναι προσφορές αγαπητοί μου αναγνώστες.
ΑΝ σκεφτείτε, αγαπητοί, ότι το Κογκρέσο για να επιβιώσει, στο τελευταίο «συνέδριό» του, αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει όλους τους παρευρισκόμενους παρατηρητές του συνεδρίου, ώστε να σχηματίσει συμβούλιο..!!! Σ’ αυτό, μάλιστα, συμμετέχουν και 3 δημοσιογράφοι της ίδιας εφημερίδας, οι οποίοι προς τιμή τους, αναρωτιούνται τι απέγινε ο οργανισμός στον οποίο ανήκουν και …διοικούν..!!!
ΤΑ παραπάνω είναι λίγο περισσότερο μπερδεμένα, αλλά τα γράφω σαν μια προπόνηση, να μπω στο νόημα για το ποιοι (νομίζουν ότι) μας …καθοδηγούν σε τούτη τη χώρα…..
ΠΟΛΥ σύντομα, περισσότερα και …καλλίτερα..!!!

No comments:

Post a Comment