Search This Blog

Tuesday, November 8, 2011

Συνάντηση Νίκωνα-Μανωλικάκη

ΚΑΤ’ ΙΔΙΑΝ η συνάντηση του προέδρου του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσο κ. Μανωλικάκη με τον πρόεδρο της Κοινότητας κ. Νίκωνα Γεωργακόπουλο, την περασμένη Κυριακή, θα πρέπει να έχει τη σημασία της..!!
Διότι, ενώ το ραντεβού είχε κλειστεί από την Ομοσπονδία, ο πρόεδρός της κ. Δαλακούρας έμεινε εκτός ..! Και τούτο, ίσως επειδή ο ηγέτης της Ομοσπονδίας είχε όλο το χρόνο να συζητήσει με τον ηγέτη του Κογκρέσο καθ’ όλο το απόγευμα του Σαββάτου, τόσο στα γραφεία της όσο και στην εκδήλωση της Ομοσπονδίας Νήσων Αιγαίου, όπου βρέθηκαν ως επίσημοι προσκεκλημένοι..!! ΔΕΝ γνωρίζουμε τι είπαν οι δυο ηγέτες Κογκρέσο-Κοινότητας, αλλά είμαστε σίγουροι πως το θέμα τους ήταν οι επικείμενες (;) εκλογές στο Κογκρέσο και η απροθυμία της Κοινότητας να συμμετάσχει σ’ αυτές. Αν μετά τη συνάντηση, άλλαξε γνώμη θα το δούμε σύντομα…..

3 comments:

  1. ΝΑ είστε καλά ρε παιδιά, με κάνατε να γελάσω λίγο. Σαν τρελος έκανε ο πρόεδρος (τρομάρατου) της ομοσπονδίας για να μπει μέσα στο γραφείο του Νίκονα, αλλά που! Δεν τον ήθελαν με καμία κιβέρνηση. Πηγενοέρχονταν πάνω κάτω μπροστά στην πότρα, σαν σκυλάκι μήπως και του πετάξουν κανένα κοκαλάκι αλλά τίποτα. Στο τέλος δεχτικε να φωτογραφηθεί μαζίτους για την εφημερίδα, για να φανεί ότι ήταν παρών στις εξελίξεις…… αντί να φύγει περισόνοντας λίγο την αξιοπρέπεια τη δικιάτου και της ομοσπονδείας. Τα μεταξωτά σώβρακα θέλουν επιδέξιους κώλους (κι’ όχι απλά δεξιούς)!!!!

    ReplyDelete
  2. Καλά αυτόν τον Καραγκιόζη τι τον έβαλες μόστρα ρε καλόπαιδο;τώρα εκείνος ο ανώνυμος πάρα πάνω που τα ξέρει όλα αυτά; μήπως αυτός έφαγε το κοκαλάκι σαν σκύλαρος και το στέρησε στο σκυλάκι; Βρε ουστ το παλιόσκυλο. Φαίνεται πως και τα σκυλιά έχουν τα καρφια τους να τριγυρίζουν απέξω σαν ρουφιανάκια και να δίνουν τις αναφορές τους.

    ReplyDelete
  3. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΙΛΑΜΕ Η ΓΙΑ ΤΟ HUMANE SOCIETY?
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΡΟΦΥΛΑΚΤΟΥΝ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΟΙ ΖΩΩΦΙΛΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ..ΙΣΟΤΗΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΕΙΤΕ ΑΣΠΡΟΙ ΕΙΤΕ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΤΕ ΠΟΥΑ ΜΕ ΒΟΥΛΙΤΣΕΣ Η ΜΕ ΓΡΑΜΜΕΣ,ΕΙΤΕ ΣΚΥΛΑΡΟΙ ΕΙΤΕ ΠΕΚΙΝΟΥΑ!!!!

    ReplyDelete