Search This Blog

Tuesday, November 22, 2011

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο ιδιοκτήτης του ΕΛΛΑΔΑ TV
 κ. Αντώνης Φελούρης
ΣΤΗΝ Ελλάδα βρίσκεται τις 2-3 τελευταίες ημέρες ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Οντάριο κ. Σταύρος Δαλακούρας. Η …είδηση ήρθε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΕΛΛΑΔΑ TV, της Σπάρτης υπό την διεύθυνση του κ. Αντώνη Φελούρη, όπου ο κ. πρόεδρος ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή «Συζητώντας».
( Η συζήτηση-συνέντευξη του κ. Δαλακούρα, ήταν προφανώς στα πλαίσια της συνέντευξης που παραχώρησε η Ομοσπονδία την προπερασμένη Κυριακή και στην οποία ο κ. Φελούρης δεν κατάφερε να παρευρεθεί…)
Παρακολουθώντας,  λοιπόν, την συζήτηση μεταξύ των δυο ανδρών, διαπίστωνε κανείς όχι μόνο το ενδιαφέρον τους για τους απόδημους, αλλά και πολύ περισσότερο, την πλήρη ενημέρωσή τους για τα εδώ δρώμενα, ειδικότερα του κ. Φελούρη ο οποίος ζει μόνιμα στην Σπάρτη..!! Ήταν τόσο σωστά ενημερωμένος, ώστε δεν άφησε κανένα περιθώριο στον συνομιλητή του, για απόκρυψη οποιουδήποτε στοιχείου, που ίσως θα ήθελε, λόγω της στενής φιλίας του με τον πρώην πρόεδρο της Κοινότητας και νυν βουλευτή κ. Μενεγάκη. Τέτοιες αντικειμενικές ενημερωτικές εκπομπές, έχουμε να δούμε χρόνια από ελληνικά Μ.Μ.Ε. Από τη θέση ετούτη θα ήθελα να συγχαρώ τον παρουσιαστή της εκπομπής κ. Αντώνη Φελούρη και φυσικά τον ομογενή συνομιλητή του…..
 ΘΑ προσπαθήσω να επανέλθω στα θέματα της συζήτησής τους, με πρώτη ευκαιρία, αφού πρώτα ξανακούσω την συνομιλία τους.

No comments:

Post a Comment