Search This Blog

Tuesday, October 4, 2011

ΑΠΑΝΤΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΠΑΝΤΙΣΗ…..

Γράφει ο «αμαξάς», το άλογο ή η άμαξα (;):

Τώρα που μας εξήγησες ...το καταλάβαμε ρε σύντροφε!!!
Με ρωτάει ο Αντι … Χρηστός
Τι νομίζετε ότι υπονοεί η «ακροτελευταια»
  παράγραφος  «Ας μη μας διαφεύγει πως η ιστορία είναι ο πιο αδέκαστος κριτής για όλους μας» της επιστολής Μουρατίδη κ. Αμαξά;
Του απαντώ. Αφού δεν βρήκες ρε μεγάλε σε όλη την δισέλιδη επιστολή κάτι που να δείχνει συγκάλυψη για να αποκαλύψεις δολοπλόκους, ανακάλυψες την διαπλοκή του Μουρατίδη με τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο της 10ετιας στη «ακροτελεύταια»  παράγραφο  της πρότασης του;  Και επιμένεις, αντί να κανείς γαργάρα και να μην ασχοληθείς καθόλου με την υπόθεση;
Τι να πω. Μένω άφωνος. Ομολογώ πως εκτός από όλα τα άλλα φαίνεται να έχεις και το μοναδικό χάρισμα να ερμηνεύεις κείμενα διαβάζοντας τα από την ανάποδη και να οσφρίζεσαι την διαπλοκή ακόμη και πέρα από της γραμμές που διαβάζεις.
Μετά δε και την αποτυχημένη πρόβλεψη σου πριν δυο Παρασκευές πως οι βουλευτές της κυβέρνησης ΘΑ έριχναν τον Γιώργο Παπανδρέου, κατά την πρόσφατη κρίσιμη ψηφοφορία στη βουλή για το τέλος ακινήτων, δεν μπορώ, να μη σε αναγορεύσω ως τον τρίτο τεράστιο της παροικίας. (της DANFORTH).
Σημείωση Αντίποδα: Το …φλουρί μπορεί να βρεθεί σε οποιοδήποτε σημείο της βασιλόπιτας ….. Σωστά;
Έτσι, τόσο απλά και …δημοκρατικά είναι τα πράγματα;  Να κάνω γαργάρα και να μην ασχοληθώ καθόλου με την υπόθεση; Δηλαδή υπάρχει «υπόθεση»; Και αφού υπάρχει, πώς γίνεται να την κάνω, μεν, ΓΑΡΓΑΡΑ αλλά συγχρόνως ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΏ μαζί της; Έτσι θέλουν τα αφεντικά; Λίγη σοβαρότης…..
Όσο για τα ΘΑ και τις λοιπές δημοκρατικές σου απόψεις, δικαιούσαι, ως …πρύτανης της δημοσιογραφίας, να αναγορεύσεις οποιονδήποτε σε οτιδήποτε, αρκεί να φοράς την …ζουρλο (ή όποια άλλη διαθέτει το μαγαζί) τήβεννο ….   
                                                                      

No comments:

Post a Comment