Search This Blog

Wednesday, October 5, 2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΑΕ …ΓΙΟΚ !


ΔΥΟ περίπου ώρες μετά την ανάρτηση του σχολίου για την συνέντευξη Δάγωνα και η επιβεβαίωση ήρθε μέσω σχολίου.
Μάλιστα.  Η συνέντευξη ακυρώθηκε για τους λόγους που …καταλάβαμε και πως οι απανταχού ΣΑΕριτζήδες θα συνεδριάσουν στις αρχές της άλλης εβδομάδας στην Ελλάδα.
ΤΩΡΑ αν η συνεδρίαση θα γίνει στην Θεσσαλονίκη όπου είναι ο κ. Δόλης ή στην Αθήνα, μέχρι όπου τα ναύλα των συνέδρων είναι πληρωμένα από την επιχορήγηση του ελληνικού δημοσίου, δεν το γνωρίζω!!!
ΚΑΙ ενώ ο νυν περιφερειάρχης Καναδά, πληρώνει τα έξοδά του από την δική του τσέπη, όπως λέγεται, ένας τέως, όπως, επίσης, λέγεται, ανέβαλε μια οικογενειακή θρησκευτική τελετή κατά μια εβδομάδα ώστε να επισκεφτεί την Ελλάδα με το …υπηρεσιακό αεροπορικό εισιτήριο!!! Έτσι, με το ίδιο εισιτήριο θα βρεθεί και στην τελετή και στην συνεδρίαση!!! Η πληροφορία αυτή δεν έτυχε της …τιμής να διασταυρωθεί, αλλά αν κρίνουμε από κάποιες άλλες πληροφορίες που λένε ότι τις παλιές καλές εποχές, τα εισιτήρια όχι μόνο εκδίδονταν πάντα από τον ίδιο  ταξιδιωτικό  οργανισμό, αλλά «διέθεταν» και κάποιο …καπέλο για δήθεν ειδικές περιποιήσεις και εξυπηρετήσεις κατά την πτήση, μάλλον έτσι θα πρέπει να είναι !!!
ΜΕ την ευκαιρία να πούμε ότι το …περιφερειαρχείο πλήρωνε (και πληρώνει;) γραμματέα με μισθό 4.000 δολάρια, για να μας προσφέρει ΟΛΟ αυτό το …έργο που απολαμβάναμε όλα αυτά τα χρόνια ως έλληνες ομογενείς !!! Χουβαρντάδες οι ηγέτες μας όταν το χρήμα είναι άλλων……
Ελπίζω να έχουμε σύντομα περισσότερες πληροφορίες…..

No comments:

Post a Comment