Search This Blog

Thursday, September 15, 2011

Όταν η …Στάμνα, πάει πολλές φορές στη βρύση……


ΣΑΡΑΝΤΑ χιλιάδες δολάρια έστειλαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού», στην Ελλάδα, οι αρμόδιοι του BIA της Danhforth. Τα χρήματα αυτά προήλθαν από τα έσοδα του Pilaros Taste of Danforth, της οποίας εκδήλωσης σκοπός, είναι μεταξύ άλλων και η βοήθεια σε παρόμοιους οργανισμούς . Η πράξη αυτή εκτιμήθηκε δεόντως τόσο από τους επιχειρηματίες της περιοχής όσο και από την παροικία γενικότερα, αλλά… Αλλά υπήρξαν (και υπάρχουν;) μερικοί ομογενείς οι οποίοι δεν συμφωνούν με την συγκεκριμένη ενέργεια.! Και ένεκα της διαφωνίας τους αυτής, κατήγγειλαν  το γεγονός στις αρμόδιες υπηρεσίες, με το αιτιολογικό ότι βγήκαν παράνομα χρήματα εκτός Καναδά!!! Έτσι ακριβώς…..
Η καταγγελία της πράξης αυτής έχει ονοματεπώνυμο, ως προερχόμενη από τους γνωστούς-άγνωστους οι οποίοι τα τελευταία χρόνια ασχολούνται «μόνον» με ζητήματα της περιοχής και του BIA ! Οι αρμόδιοι, (λέγεται ότι) βρίσκονται στα ίχνη των «καρφιών» αυτών και πως σύντομα θα βγούν στη δημοσιότητα…..
Λέγεται μάλιστα ότι είναι οι ίδιοι άνθρωποι οι οποίοι κρύβονται πίσω από τις πληροφορίες οι οποίες διοχετεύτηκαν τόσο στο «ΒΗΜΑ», πριν από λίγους μήνες, όσο και στην “GLOB AND MAIL”, πριν λίγες μόλις εβδομάδες…..
ΕΙΝΑΙ δηλαδή άνθρωποι της …διπλανής πόρτας οι οποίοι γνωρίζουν καλά την τέχνη να …σερβίρουν ξαναζεσταμένο, ένα φαΐ μαγειρεμένο πριν οχτώ σχεδόν χρόνια και μια σοβαρή εφημερίδα της πόλης μας, να μας το παρουσιάζει (για τους δικούς της προφανώς λόγους) ως φρέσκια είδηση!!!
Ποιόν καναδό πολίτη ενδιέφερε η είδηση του τραυματισμού ενός ανθρώπου, πριν από 8 χρόνια, 8 χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από το Τορόντο;
Πέρσι …ψόφησε, φέτος …βρώμισε που λέει κι’ ο λαός μας.… Κάτι θα πρέπει να ξέρει ο κυρ-γιάννης από τέτοια…. Αλλά θα επανέλθω για περισσότερα….

No comments:

Post a Comment