Search This Blog

Wednesday, March 20, 2024

Ελληνική Πρεσβεία και Ελληνική Κοινότητα Μόντρεαλ, οργανώνουν δεξίωση προς τιμή Μητσοτάκη…

 


Με την ευκαιρία της επετείου της Εθνικής Εορτής και της παρουσίας του στο Μόντρεαλ του Εξοχότατου Πρωθυπουργού της Ελλάδας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, η Ελληνική Πρεσβεία στον Καναδά και η Ελληνική Κοινότητα Μείζονος Μοντρεάλ, με την ευγενική συνδρομή του Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Μοντρεάλ, προσκαλούν όλους τους Έλληνες Ομογενείς στη δεξίωση, που θα παρατεθεί την Κυριακή 24 Μαρτίου στις 6:00 το απόγευμα, στην αίθουσα δεξιώσεων του Ελληνικού Κοινοτικού Κέντρου. 

Λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας οι πόρτες θα ανοίξουν από τις 4:00 μ.μ. Ο χώρος στάθμευσης θα είναι πολύ περιορισμένος και για το λόγο αυτό, προτείνεται η χρήση εναλλακτικών μέσων μετακίνησης.

Παρακαλούνται όλοι οι επισκέπτες να έχουν μαζί τους την καναδική κυβερνητική ταυτότητα, καθώς ενδέχεται να τους ζητηθεί κατά τη διαδικασία ελέγχου τους στην αίθουσα της εκδήλωσης.

Κατά την προσέλευση, θα πρέπει να μην έχετε μαζί σας μεγάλα αντικείμενα και τσάντες, καθώς όλα τα προσωπικά αντικείμενα θα υπόκεινται σε έλεγχο ασφαλείας…


5 comments:

  1. Και στο Τορόντο ετοιμάζεται δεξίωση για τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά την πρωτοκαθεδρία έχει η Ιερά Αρχιεπισκοπή, αντί του Ελληνικού Γενικού Προξενείου Τορόντο. Για το λόγο αυτό, μάλιστα, στη διοργάνωση θα υπάρχει βοήθεια από τρεις, ακόμα, ελληνοκαναδικούς οργανισμούς, όπως το H.H.F., το H. Initiative, και τo H.C.B. of Trade.! Τώρα, γιατί η Αρχιεπισκοπή οργανώνει τέτοια εκδήλωση για έναν πρωθυπουργό ο οποίος μόλις πριν 2 βδομάδες ψήφισε νόμο για γάμο των ομοφυλόφυλων ζευγαριών, δεν το καταλαβαίνω και θα ήθελα να μου το πει κάποιος αρμόδιος ή έστω ένας αναγνώστης σας που να ξέρει. Ευχαρηστώ!

    ReplyDelete
  2. Τι ακριβως αποκαλουν καναδική κυβερνητική ταυτότητα, ????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τι κάνεις Γιάννη; Κουκιά σπέρνω.

      Delete
    2. ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΛΕΓΕΤΑΙ Certificate of Canadian Citizenships ... ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΜΑ! ΙΣΩΣ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΜΙΡΑΖΑΝ ΝΑ ΕΣΠΕΡΝΕΣ ΚΟΥΚΙΑ.

      Delete
    3. βλέπω ὀτι είσαι ετοιμόλογος. μπράβο

      Delete