Search This Blog

Friday, February 2, 2024

Ερώτηση για την αναβολή της παρέλασης για την 25η Μαρτίου.!!!

 


Αγαπητέ Αντίποδαρά, βλέπω ότι τα άσχετα της κοινότητας, άλλαξαν την ημέρα της παρέλασης για την 25η Μαρτίου και την πήγαν στις 7 Απριλίου! Μπορεί να είχαν κάποιους λόγους για την αλλάγή τούτη αλλά γιατί δεν μας τους λένε κιεμάς; Έτσι για να ξέρωμε και να δίξουν ότι μας σέβοντε λίγο τα κ@λ@παιδα που κάνουν κουμάντο. 

Εκτός και αν ειναι πραγματικές οι φήμες ότι την παρέλαση την ανάλαβαν τελικά οι κυρίες της εκκλησίας του Σωτήρα και δεν έχουν καμιά υποχρέωση να μας πουν κάτι και εμάς. Αν πάλι είναι για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού ή διότι γίνονται έργα στην πλατεία Μ. Αλέξανδρος, πάλι θα έπρεπε να μας ποπύνε δυο λόγια. Αλλά τι ψάχνω τώρα ψίλο στα άχυρα; Αλλα αν εσύ γνωρίζεις κάτι πες το μας έτσι για να ξέρουμε. Ευχαριστώ πολύ.

15 comments:

  1. ΔΕΝ γνωρίζουμε το θέμα, αγαπητέ, και βέβαια ΔΕΝ μας ενδιαφέρει. Και τούτο, διότι για μας ΔΕΝ υπάρχει, πλέον, κάποιος σοβαρός οργανισμός ο οποιος να ασχολείται με τα σοβαρά θέματα της παροικίας μας, και να προσφέρει κάτι γι’ αυτά.! Για μας, μετά την παράδοση της Κοινότητας, απο τον πρώην και έναν τέως προέδρους της στον επίσης κουσουριάρη αρχιεπίσκοπο και την αλλαγή της επωνυμίας της σε ΚΕΝΟΤΗΤΑ, και βέβαια, την παραχώρηση της διαχείρισης της καθαριότητας, των απορριμάτων της,, καθώς και τη μεταφορά των εισπράξεών της, στα ταμεία του Σωτηρίου, υπό την διαχείριση των εργατικών, πράγματι, κοριτσιών της (...εχθρικής προς τον Σωτήρη!!!) Πρόνοιας, αντιλαμβάνεσαι αγαπητέ ότι η μόνη ενδεδειγμένη συμπεριφορά μας ΔΕΝ θα μπορούσε να είναι άλλη από την 180 μοιρών, στροφή μας όπως και έγινε, έτσι ώστε να ΜΗΝ μολυνθεί τόσο η δική μας θέση όσο και εκείνη των σοβαρών αναγνωστών μας.… Συγνώμη που ΔΕΝ μπορούμε να βοηθήσουμε περισσότερο στη σωστή, πιθανόν, ερώτησή σου

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αυτή είναι μια από τις ελάχιστες αξιόλογες απόψεις που έχεις εκφράσει Αντίποδα τα τελευταία 2 χρόνια και συμφωνώ και συμπαρίσταμαι απολύτως. Εγώ θα προσέθετα στον σχολιαστή που σου έστειλε το ανωτέρω: χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι με την ερώτησή του

      Delete
    2. Σε μερικά από όσα λες κ. αντίποδα, πρέπει να συμφωνήσω αλλά δεν είναι και όλα όπως εσύ θέλεις να τα λες. Μπορεί ο Σωτήριος να διόρισε κατά βάθος την νέα διοίκηση της Ελληνικής Κοινότητας, αφού από αυτός άκουσαμε για πρώτη φορά το όνομα της προεδρίνας, μέσα από την εκκλησία του Σωτήρα, αλλά παραμένει η κοινότητά μας, με την οποία ο Αρχιεπίσκοπος έχει τις καλύτερες σχέσεις από ποτέ, αφου τα πάει καλά με όλους και με όλες. Τώρα ίσως να μην έχει πολλούς που εκκλησιάζονται στις εκκλησίες της αλλά σάμπως στις άλλες του Σωτήριου πάνε περισσότεροι νομίζεις; Οι άνθρωποι δεν είναι χαζοί για να μιλάνε και να διαφωνούν δημόσια με όσες π@υστχές γίνονται στα ανώτερα και κατώτερα διαμερίσματα της εκκλησίας μας αλλά απλά το βουλόνουν και κάνουν ή κοιτάν τη δουλειά τους, και καλά κάνουμε. Μήπως άμα μιλίσουμε θα μας ακούσει καμιά κουφάλα από όσους είναι στα πράμα μόνο για την προβολή τους; Δεν είδες ότι οι περισσότεροι από τους συμβούλους την κοπάνησαν διότι δεν μπορούσαν να αντέξουν τα καθάρματα που στριφογυρίζουν για μια φωτογραφεία τους; Αφού τα ξέρεις αυτά καλύτερα από όλους μας και το καλό που έχεις είναι το ότι δίνεις χώρο σε πολλούς από μας να πούμε τον πόνο μας με χωρίς το όνομάμας.

      Delete
  2. Αγαπητέ κύριε 3:59, το σχόλιό μας ΔΕΝ ήταν άποψη σε κάποιο θέμα αλλά αιτιολόγηση, της μη γνώσης μας ως προς το ερώτημα του κ. σχολιογραφου μας. Ως εκ τουτο ΔΕΝ χρειάζεται κάποιος …έπαινος σε μας. Η βρωμερή, όμως, αναφορά σας ως προς το ερωτημα του αναγνώστη, για χέσιμο της φοράδας στο …συγκεκριμένο χώρο, ΔΕΝ νομίζουμε ότι είχε θέση, καθ’ ότι ΔΕΝ απαντά στην καλή, κακή ή έστω σωστή ή άστοχη, ερώτησή του. Ελπίζω να μην παρασύρθηκες ώστε να πάθεις εσύ κάτι παρόμοιο με τη φοράδα…

    ReplyDelete
    Replies
    1. η κατἀστασή σου εἰναι ανἰατη

      Delete
    2. Όπως όλων, όσων καταβάζετε τα βρακιά, για να είστε αρεστοί στους κουσουριάρηδες που σας έχουν κάνει ΡΕΖΙΛΙ των σκυλιών, για λίγη ΠΡΟΣΒΟΛΗ !

      Delete
    3. τρεις λαλούν και δυό χορεύουν είσαι Αντίποδα

      Delete
    4. Εντάξει, ΠΡΟΒΟΛΗ ήθαρα να γράψω, αλλά από ...λάθος του υπολογιστεί γράφτηκε το σωστό, τι να κάνω τώρα... Όσο για τον χορό, πάλι καλά που λαλούν τρείς και χορεύουν δυό, διότι κάποιοι άλλοι χορεύουν μόνον με τη λαλιά - ή τις ΕΝΤΟΛΕς - του Σωτηράκη... Στις οποίες, εντολές, κατεβαίνουν ακόμα και τα βρακιά ...τους.!!! Ντάξει;;;

      Delete
    5. Αντίποδα, μου φαίνεται ότι κάποιοι ενοχλήθηκαν με όσα γρράφεις και θυμώνουν λίγο παραπάνω ή έτσι εγώ νομίζω; Εμένα όλα αυτά μου λένε ότι κρίβουν κάπιες αλήθειες οι οποίες εκθέτουν μερικά παιδάκια τα οποία προσπαθούν να σε φοβήσουν! Λες να είναι έτσι η η φαντασία μου τα πλάθει; Θα μάθω όμως, που θα πάει; Διότι καθώς λέει η παροιμοία, ξέρεις να κλέψεις, ξέρω, ξέρεις να κρύψεις όμως; Εδω είναι το ζουμί!

      Delete
  3. Αντίποδα: "if you see your glass as half empty, pour it into a smaller glass and stop bitching".

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το ποτήρι του Αντίποδα, μεγάλε, είναι πάντα γεμάτο, εσείς προσέξτε λίγο τη μέση σας, με το πολύ σκύψιμο για να φιλίσετε τα βρωμόχερα των "ρασοφόρων" που υπηρετείτε... Άϊστα τσακίδια, χαμένα κορμιά.!!!

      Delete
    2. Αντίποδα μην ασχολιέσαι μαζί τους και χάνεις το χρόνο και τη διάθεσή σου. Ολοι αυτοί είναι κωλογλύφτες του Σωτηρίου και άλλων αντιπροσώπων του θεού, που τρέχουν ξωπίσο τους για μια θέση στη δεύτερη παρουσία ή την περιουσία τους άν τύχει. Άς τους να ξευτυλίζοντε αφού το θέλουν για να βγούν λίγο από το πουθενά τους και ας μην το καταλαβαίνουν οι ίδιοι, ή κάνουν πως δε το καταλαβαίνουν!

      Delete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
  5. Αντίποδα, Μὴ νομίζεις πὼς οἱ ἄνθρωποι εἶναι ἐναντίον σου, ἁπλά εἶναι ὑπέρ τοῦ ἑαυτοῦ τους

    ReplyDelete