Search This Blog

Thursday, November 30, 2023

The President of the HCGM talks about future plans

5 comments:

  1. Προσοχή, όμως, κ. πρόεδρε, να μην είναι βασισμένο στα σχέδια του πρώην Μοντρεαλύτη Μενεγάκη! Βασίστε το στα σχέδια της επέκτασης του ¨κέντρου" της αγίας ειρήνης, στο τορόντο, έχει νόημα! Γιατί και αυτό είναι βασισμένο σε ιδέες ενός ντόποιου γιατρού, πολύ πιστού στον Σωτήριο και την εκκλησία τους.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το Τορόντο έχει Πολιτιστικό Κέντρο και Σχλεία, αυτό που της χρειάζεται είναι μια μεγάλη αίθουσα για τα κατηχητικά της Αγ. Ειρήνης, τα οποία με τον νέο κατηχητή αύξησαν κατα πολύ τον αριθμό των μαθητών και πρέπει να αυξηθούν έτι περεταίρω, και οι αίθουσες, είναι καιρός για μερικές ακόμα μ@κ@κίες!!

      Delete
  2. Πολύ καλή ιδέα και μακάρι να προχωρήσει. Πρέπει να είναι ομως πολύ προσεκτικοί για να μην γίνουν τα ίδια πράγματα όπως έγιναν στο Τορόντο.
    Υπάρχει μεγάλο ποσοστό ανεργίας, οι τιμές έχουν αυξηθεί αρκετά και πολλές οικογένειες έχουν δυσκολίες. Λίγο σύνεση και ωριμότητα χρειάζεται.
    Γιατί αυτή " η μεγαλομανία" μπορεί να φέρει καταστροφή στό τέλος.


    ReplyDelete
    Replies
    1. Αυτός ο ενθουσιασμός είναι απαραίτητος σε κάθε περίπτωση. Ομως ζούμε σε μία δύσκολη οικονομική περίοδο. Υπάρχουν νέοι που ήρθαν από Ελλάδα κ δεν μπορούν να βρούν δουλειά.
      Εδώ έχουν να κάνουν με έργο πολυέξοδο και λίαν τολμηρό.
      Εχει τη δύναμη ο ελληνισμός του Μόντρεαλ να βοηθήσει στην υλοποίση του έργου αυτού ?.
      Εδώ τα έξοδα της κάθε οικογένειας έχουν ανεβεί κατα 18ο/ο . και εσείς μιλάτε για εκκατομύρια . Ελεος πιά!!
      Εχεις απόλυτα δίκαιο που τους λές να προσέξουν.

      Delete
    2. Καλά τα λές, 9.24.
      Σαν δήθεν πολιτικοί κάνουν ανακοινώσεις. Εάν πάρετε το σφυγμό του κόσμου και δείτε ότι έχουν αντιρρήσεις ή έχουν κάποιους φόβους για τέτοιο μεγάλο έργο, μην προχωρείστε "στην αυτοκτονία" . !!!

      Delete