Search This Blog

Monday, October 9, 2023

Επίσκεψη Κασσελάκη στη Κύπρο και συνάντιση με ομογενείς.

Σχόλιο αναγνώστη μας...


Αγαπητέ αντιποδαρά, Στα πλαίσια της επίσκεψής του στην Κύπρο, ο δημοφιλής πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία της εκεί Ελληνικής Κοινότητας, όπου είχε μια σύντομη συνάντηση με μη επήσημους ελληνοκυπρίους και κάποιους επισκέφτες εξ Ελλάδος που ήταν εκεί για τις διακοπές τους. Φίλος μου ομογενείς που έτυχε να είναι εκεί μου έστειλε μια φωτογραφία του κ. Κασσελάκη με τον πρόεδρο της Πανακεδονικής, ο οποίος ήταν όπως δήλωσε, και εκπρόσωπος άλλων συλλόγων Τορόντο. Θεόρησα έτσι ενδιαφέρον να ενημερόσω τους αναγνώστεσου για τη συνάντηση αυτή διότι βλέπω τελευταίως δεν έχεις και πολλά παρικοιακά θέματα. Οι πληροφορίες μου μάλιστα λένε ότι ο κ. Κασελάκης προσκλήθηκε να επισκευτεί την πόλη μας για τις εθνικές γιορτές του Οκτωμβρίου. Ευχαριστώ για την φυλοξενεία.

12 comments:

  1. ΕΑΝ δεν θα υπήρχε αυτή η φωτογραφία δεν θα πίστεωα ότι έγινε αυτή η επαφή με αυτούς τους δύο. Αλλά για την επίσκεψη στο Τορόντο δεν νομίζω αφού είναι πολύ απασχολημένος με τα θέματα των εκλογών και τα υπόλοιπα. Όσο για την επαφή νομίζω ότι ήταν δάχτυλος του Σωτήριο διότι αυτός έχει τέτοιες γνοριμίες με τέτοιους αρχηγούς. Αλλά μπορεί να έρθει για 1-2 μέρες!.

    ReplyDelete
  2. Άκούσαμε ότι ο Stefanos θέλει να αποκτήσουνε παιδιά με τον Tyler. Η λύση κατά την άποψή μου θα ήταν ο Tyler να σταματήσει τα αντισυλληπτικά χάπια.

    ReplyDelete
  3. Συχαριτήρια στο πρόεδρο της μεγάλης μας οργάνοσης που πέτυχε αυτή τη συνάντιση με τον συνάδελφο του πρόεδρο της αντιπολίτευσης, που είναι και η τρίτη σε δύνα!μη πολιτιακή εξουσία της Ελλάδος μας. Τώρα αν κατάφερε και μια επίσκεψη αφτού στο Τορόντο για τις γιορτές, ακόμα καλίτερα και μεγάλη μας τιμή. Θα περιμένουμε το ααποτέλεζμα.

    ReplyDelete
  4. Αυτά να τα βλέπει η πρόεδρος της Κοινότητας που 2 χρόνια τώρα τον μόνο ηγέτη που συνάντισε είναι ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Σωτήριος και κανένας άλλος! Έκανε την κοινότητα ένα σύλογο 4 εκκλησιών με πολλούς προέδρους και παραπροέδρους για να είναι όλοι συτυχισμένοι από το έργοτους! Πάλικαλά που βρέθηκε κάποιος να μας φέρει σε επαφή με τον άλλο κόσμο και τη βοήθεια του Αρχιεπισκόπου υποθέτω να έβαλε το χεράκη του!

    ReplyDelete
  5. Με την εξαίρεση του 2:23, διαβάζοντας τα σχόλια που γράφουν διπλωματικά οι υπόλοιποι αναγνώστες του Αντίποδα, καταλαβαίνω ότι «τον τινάζουν τον κουραμπιέ», και εδώ στο Τορόντο υπάρχουν αρκετές κρυφές φουστίτσες. Μήπως κάνω λάθος; Αλλά, δημοκρατία (δήθεν) έχουμε και μας έχουν πει να υποστηρίζουμε την συμπερίληψη και την διαφορετικότητα και να εχθρευόμαστε τον ρατσισμό.

    ReplyDelete
  6. Ο Στέφανος θα ενώσει τον ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ του Νίκου σε ένα κόμμα, υπό την ηγεσία του. Και θα κατατροπώσει τον Μητσοτάκη της ΝΔ στις επόμενες εκλογές.

    ReplyDelete
  7. Οι αδελφές ψυχές συναντούνται εύκωλα, με και χωρίς τη βοήθεια του Σωτήριου.....

    ReplyDelete
  8. Δε νομίζεται ότι είναι τιμιτικό για την παροικία να συναντάει ένας ηγέτης μας τον τρίτο σε δύναμη Έλληνα πολιτικό αμμέσως μόλις εκλέχτηκε αρχηγός υης αξιοματικής αντιπολύτευσης στην Ελλάδα; Μπράβο και καμάρι μας έστο και αν μέσα από αυτή τη συνάντηση βγένουν και κάποια κουσούρια μας, στην επειφάνια. Έτσι είναι μερικά πράγματα!

    ReplyDelete
  9. So much talk over nothing. Great to see you

    ReplyDelete
  10. Η υπόθεση κασελάκη έφερε πολύ κοντά στην επιφάνεια και πολλούς συμπάροικους πισογλέντηδες οι οποίοι δεν μπορούν και δε θέλουν να κρύψουν τη χαρά τους. Τελευτέα ένας μεγαλοεκδότης δεν άνταξε και πήγε να πάρει τον τίτλο τιμής που τον πρόσφερε η μεγάλη οργάνωση από την οποια πριν από μερικά χρόνια τον διέγράψαμε για συνεργασία του με τους σκοπιανούς! Καταλαβένετε τι έχει να γίνει από εδώ και πέρα με τα διάφορα παρόμεια θέματα ΑΜΥΝ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. παίρνοντας αφορμή απο το σχόλιο, αφιερωνω το αρθρο και το βιντεο στον Αντιποδα
      http://trelogiannis.blogspot.com/2023/10/blog-post_960.html
      κι εδώ
      https://www.youtube.com/watch?v=83NeMz81WoM

      Delete
  11. https://tasthyras.wordpress.com/2023/10/23/%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84-%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%b8%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%bc%ce%b1%ce%af%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%ac%ce%bb%ce%b5%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%85%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%ae%cf%86%ce%b1/#more-79895

    ReplyDelete