Search This Blog

Friday, July 1, 2022

Αναγνώστης γράφει: ...Εκδήλωση σε Έλληνα (μονόφθαλμο ή αόματο:) διπλωμάτη.!!!

Αγαπητέ κ. Αντίποδα, σας απέστειλα τελευταία 5-6 σχόλιά μου για παροικιακά θέματα, τα μισά εκ των οποίων έλαβαν θέση σε κάποιον κάλαθο απορρημάτων, απ’ ότι φαντάζομε, αλλά τα υπόλοιπα βρήκαν θέση στις σελίδες σου και είδαν το φως της δημοσιότητας, και μάλλιστα με επιτυχία, αν κρίνω από τα σχετικά σχόλια αναγνωστών σου οι οποίοι πήραν θέση σχολιάζοντάς τα. Θετικά ή αρνητικά, δεν έχει και μεγάλη σημασία. Μετά αυτή την θετική για μένα εξέλιξη της δημοσίευσής τους, παίρνω σήμερα το θάρρος να επανέλθω, αφού πρώτα ευχηθώ με την ευκαιρία ετούτη, τα χρόνια πολλά στην νέα μας πατρίδα, μαζί με το «Χάπυ Κάναντα Ντέυ»!

Και για να μη μακριγορώ και σε κουράζω, τόσο εσένα όσο και αυτούς που θα αφιερώσουν το χρόνο τους να διαβάσουν, θα μπω αμμέσως στο θέμα μου, το οποίο μπορεί να μην είναι σοβαρό αλλά εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει και, για λόγους εντροπής, με ενοχλεί, αρκετά θα έλεγα.

Πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή που ετοιμάζουν 2 μεγάλοι, ΄3στω και ξεπεσμένοι, οργανοισμοί της παροικίας μας, για την οποία διαβάζω στην εφημερίδα Ελλην. Τύπος και η οποία λέει τα εξής:

Επίδοση τιμών σε Έλληνα Διπλωμάτη

By

 Greek Press

 June 24, 2022 

Της Μαρίας Βουτσινά

Το Εθνικό Συμβούλιο Συντακτών του Ξενόγλωσσου Τύπου του Καναδά σε συνεργασία και από κοινού με την Ελληνική Κοινότητα Τορόντο, τιμούν τον απερχόμενο Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στο Τορόντο, εντιμ. Βίκτωρα Μαλιγκούδη, για τις πολλαπλές υπηρεσίες του προς τις ομογενειακές κοινότητες της δικαιοδοσίας του και κυρίως την υποστήριξή του προς τα Έλληνό Καναδικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από κοινού με τη συνδρομή της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Ιουλίου, στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο.

Η είσοδος στην εκδήλωση γίνεται μόνον κατόπιν προσκλήσεως.

Προσκλήσεις μπορείτε να λάβετε από την Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Σκουτάκη, και τους εκδότες των Ελληνο Καναδικών εφημερίδων Hellas News, Greek Press και Patrides Review.
Επίσης εκ μέρους του Συμβουλίου Συντακτών, την Μαρία Βουτσινά στο τηλέφωνο
(416) 921 8926

Την εκδήλωση θα ακολουθήσει ρεσέψιον με κρασί και μεζέδες

Όταν κ. Αντίποδα βλέπω τον ξεπεσμό της αγαπημένης μου Κοινότητας, να συνεργάζεται ως τσόντα, με μια οικογενειακή οργάνωση ενός συχάματος της παροικίας μας παρουσιαζόμενος ως ισόβιος «πρόεδρος», με μοναδικό σκοπό και στόχο να βολεύει οικονομικά τον εαυτό του και μέλη της κλίκας του, είναι δυνατόν να μην ενοχλούμε; Πόσο παραπάνω θα ξεπέσει αυτή η παροικία και πόσο θα ξευτελιστούν τα μέλη της από τους βρωμερούς ηγέτες της;

Συγνώμη, θύμωσα πολύ, σταματώ και θα επανέλθω με περισσότερα και ίσως καλύτερα!!! (αν δημοσιευθεί το σχόλιο).

 

26 comments:

  1. Προσπαθώ να συγκρατήσω τον θυμό μου και για τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στο Τορόντο, η΄ μαλλον τον εκπρόσωπο ''Συριζα'' στο Τορόντο ο οποίος αποδέχετε τιμητικές διακρίσεις απο τον σεσημασμένο ρουφιάνο των ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ το σκουλήκι, με τον οργανιζμό τον οποίον οι μυστικές υπηρεσίες χρησιμοποιούν σαν ρουφιάνο τον εθνικότητων του Καναδά. Μήπως ξέχασε ο Γενικός οτι ο ''ΙΣΟΒΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ'' ....Ο σπιούνος είχε διαγραφεί απο μέλος της Παμακεδονικής του Οντάριο και .+++...., για την ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ του σε βάρος της Ελλάδας. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ . ..Μαλιγκούδη. δεν περιμέναμε κατι καλύτερο απο τον Γενικό . Τα συμφέροντα του ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετούσε κατα την διαμονή του στο Τορόντο και οχι του Ελληνισμού. Άντε στο καλό, και στις Επόμενες Ελληνικές βουλευτικές εκλογές θα σε δούμε και υποψήφιο με τον Τσίπρα όπως ακόύγετε. ΑΝΤΕ ΓΙΑ..!!!!! Να ξεβρωμίσει ο τόπος από τη βρωμιά και τη σαπίλα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΟΤΑΝ τους Πρόξενους της Ν. Υόρκης ή του Μόντρεαλ, τους αποχαιρέτησαν εκατοντάδες ομογενείς, θα ήταν ντροπή μας να φύγει ο δικός ματς με τις περιορισμένες παρουσίες των κοριτσιών της Πηνελόπης στη δική τους αποχαιρετιστστήρια για πάρτη του εκδήλωση. Γιαυτό παρακάλεσε τον αρχηγό της οικογενειακής οργάνωσης να του οργανώσουν μια μεγαλύτερη και αυτοί σαν ανίκανοι κάλεσαν τις Φιλόφτωχήνες να το οργανώσουν και να πουλήσουν λίγη μούρη στο κοπάδι, προβάλλοντας φυσικά και τις μουτσούνες τους! Τόσο απλά και ρεζιλιματικά.....για ΟΛΟΥΣ!

      Delete
  2. Διαβάζοντα τα σχόλια στον Αντίποδα κατέλειξα στο συμπέρασμα για άλλη μια φορά οτι ο Μαλιγκούδις είνε ένα βαμένο και ΑΔΙΟΡΘΟΤΟ παπαγαλάκι του Συριζα . Ανέλαβε καθήκοντα με καθαρές συμβουλές απο δυπλομάτες και απο το ΥΠΕΞ να αποφεύγει τον σκοπιανό ρουφιάνο στο Τορόντο τον «Άπιστος Θωμά».Και αυτός το βιολί του. Ο Μαλιγκούδις προτίμησε να πουλήσει τους πάντες και να τιμήσει τον εαυτό του με λίγες φωτογραφίες απο το φιλοσκοπιανό και με εντολές του Σύριζα. Ο Μητσοτάκης πρέπει να ενηµερωθεί για τους προδότες του διπλωματικού σώματος .Κανείς δεν τον σέβεται στο Τορόντο και κατάντησε να αναζητά προβολή απο εχρούς της Ελλάδας. Μέσω του αφελούς προξένου ψάχνει για άφεση Αμαρτιών ο ρουφιάνος των σκοπιανών ζητώντας αναγνώριση μεσω του προξένου της ελλάδας στο Τορόντο ώστε να αναγνωρίστει και απο το Ελληνικό κράτος. Μονο όταν επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ θαι πάρει συνχοροχάρτη! Ελπίζουμε να μην εμφανιστεί στην κοινότητα στις 8 εάν έχει συνείδηση. ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει πού μπορεί κάποιος να προμυθευτεί μια πρόκληση για την γιορτή αυτή; Θέλω να παρακολουθήσω και να φωτογραφίσω την εκδήλωση και να την βάλω στο φέϊς μπούκ για να γίνει χτήμα όλων των ομογενών της παροικίας. Εξάλλου για τις φωτογραφίες τους δεν κάνουν τις εκδηλώσεις αυτές οι διοργανωτές τους;

      Delete
  3. Ναι τόσοι φωτογράφοι εκεί στα Μ.Ε. εσένα περίμεναν να τους φωτογραφήσεις. δεν είσαι καλά μου φαίνεται! Αλλά και αν ακόμα δεν ξέρεις κάποιον από αυτούς που επιλέγουν σε ποιον θα δώσουν τις προσκλήσεις, τι ζητάς ρε δύστυχε συμπάροικε;

    ReplyDelete
  4. Καταδικάζουμε την απαράδεκτη απόφαση της αγαπημένης μας Κοινότητας, (ΕΚΤ) να σηνεργάζετε....με τον παρουσιαζόμενος ως ισόβιος «πρόεδρος», τον γνωστό γκεσταπίτη, το ΚΑΡΦΙ των μυστικών υπηρεσιών της χόρας, έναν σύγχρονος Εφιάλτη όπως τον αποκαλούσε ο φίλος του ο παππας. Στον οργανισμό του φασίστα προέδρου πληρώνουν την συνδρομή τους τα μέλη ( οι σαρικοφόροι,), και αλλα μέλη του Οργανισμού, αλλά εκλογες δεν γήνοντε. Το ισόβιο παράσιτο και η κλίκα (Πατήρ, Υιός.. και Το Κακό Συναπάντημα ) του Προέδρου Πλουτίζουν σε βάρος του κράτους σαν ισοβιοι ''Welfare recipients''. Το «μπαξίσι» ΄ερχετε σαν αντάλαγμα ''Πληροφοριοδότη''. Καλά, ο Βλάξ Μαλιγκούδις είνε πσόνιο για προβολή, η ΕΚΤ είνε αδικεολόγιτη να μολύνει την ιστορία της. .

    ReplyDelete
  5. Παρακαλώ και μια φωτογραφία για τον λογαριασμό στο instagram του Κυριάκου Μητσοτάκη με τα δυο λαμόγια αγκαλιά. Φωτογραφία Προαγωγής του Μαλιγκούδι σε Σκοπιανό ρουφιάνο του Θωμά. Θα του βγαλει και καρτα δημοσιογράφου.ΑΝΤΕ ΓΙΑ

    ReplyDelete
  6. Let the council General mr. Maligoudis go back to Greece in peace. He is supposed to receive an honorary plaqeue from Saras he is telling everyone. Who is Saras and why is the council general willing to accept this humiliation from someone with saras reputation? If mr Maligoudis is so desperate for atention even from Saras, we have lost respect for him and he deserves the humiliation. Go home with pride mr Maligoudis because these pictures will haunt you during your courier. Develop some respect for yourself. Advice from some of your friends in Toronto.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 9:58 am: dumb question but who’s Saras? Is that their last name?

      Delete
  7. Ειλικρινά, η ελληνική παροικία κατάντησε γυφτοχώρι. Τι πάθανε όλοι αυτοί να ξεπροβοδίσουν έναν υπάλληλο του ελληνικού κράτους και σκοτώνονται να του δωρίσουν πλακέτες, γραβάτες, κασκόλ και ακριβά γεύματα. Ποιος είναι τελικά αυτός ο Σάρας και με ποια ιδιότητα προσφέρει πλακέτες; Μέχρι και οι κόρες της Θεσσαλονίκης και αυτές μέσα στο ξεπροβόδισμα, δεν μας είπαν όμως, τι πρόσφερε αυτό το άτομο στο σύλλογό-τους, αλλά αυτές δικαιολογούνται, δώσανε πλακέτες ακόμη και στους περαστικούς του απόπατου.

    ReplyDelete
  8. Διάβασα....<>.! Δεν γνωρίζω την κυρία, που έγραψε αυτή την ανάρτηση.. Μήπως "κοιμάται τον ύπνο του δικαίου". Ποιες είναι πολλαπλές υπηρεσίες; Ανάμεσα στις πολλαπλές δολιότητες, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Τορόντο απέστειλε και επιστολές στην Πρεσβεία μας στην Οττάβα απαξιώνοντας τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Μαλλον θα εκπλαγεί εαν είχε σωστή ενημέρωση απο την πρεσβεία. Και τον Σάρα τον έχει θάψει ο διπρόσωπος Ιανός. (ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ)

    ReplyDelete
  9. δεν το λες και ξεπεσμό το να μοιράζει προσκλήσεις για την ίδια εκδήλωση, ο σύλογος κοινότητα και ο σύλογος εκδοτών! Ηγέτες του αυτού αναστήματος τους τους κυβερνούν και με την ίδια συμετοχή ψηφοφόρων είναι εκλεγμένοι. Πάλι καλά που υπάρχουν.

    ReplyDelete
  10. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΟΔΩΡΕ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΣ!!!! ...Φιλοσκοπιανός πράκτορας θα βραβεύσει τον Γεν. Πρόξενος της Ελλάδας μεσα στην καρδιά του ελληνισμού στο Τορόντο, στον χόρο της Ελληνικής κοινότητας Τορόντο! Ελληνες παρτε τ΄αρματα μεγαλη ντροπή μας περιμενει.ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης είπε: «Ο Θεός υπέγραψε την ελευθερία της Ελλάδας και δεν παίρνει πίσω την υπογραφή του»... Οραματιστικα αυτη τη φωτογραφία, με την Ε.Κ.ΤΟΡΟΝΤΟ να συνεργάζετε με αυτα τα καθάρματα κι ένιωσα μεγαλη ντροπή, που προφανώς δεν αισθάνονται ούτε ο Τσίπρας ο Νταβατζής του Γενικού μας, του Καλιακούδη : Ούτε ο Θεός δεν μας σώζει από τη συμφωνία που υπέγραψε ο Τσίπρας! Πώς καταντήσαμε λοχία, ποιος είμ' εγώ, ποιος είσ' εσύ; Πώς αλλάξαμε λοχία, κοίτα τη φωτογραφία....

    ReplyDelete
  11. Εγώ αγαπητέ 10.45 ΑΜ θα έλεγα ανοησία και όχι ανάρτηση, γιατί ο κόσμος δεν ξέρει ακόμη τι υπηρεσίες και υποχρεώσεις έχει ένας πρόξενος. Ένας χαρτογιακάς είναι, να υπογράφει ακριβά πληρεξούσια και να προωθήσει τα σύκα και τα ελαιόλαδα της πατρίδας του. Δεν προσφέρει καθόλου υπηρεσίες γιατί δεν έχει και το χρόνο να το κάνει αυτό. Είναι τόσο απασχολημένος με όλες τις κόρες της παροικίας και από όλους τους σφουγγοκωλάριους=ευτελείς κόλακες, και όλα αυτά για μιά φωτογραφία, αυτός θα την δείξει στον προϊστάμενό του για να τον πει μπράβο χτυπώντας την πλάτη του και ο κόλακας θα την κρεμάσει πάνω από το τζάκι του και θα κορδώνεται. Και μετά όλα ξεχνιούνται, εκτός και αν κουμπαριάσεις μαζί του.

    ReplyDelete
  12. Τελικά τα ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ των ΑΘΗΝΑΙΚΩΝ εφημερίδων θα πρέπει να ασχοληθούν εαν πραγματοποιηθεί αυτή η Τραγωδία γιατι ο Μαλιγκούδις δεν σέβετε τίποτα. Για να αποφευχθούν τα Παρατράγουδα και να ικανοποιήσετε και το ψώνιο του Μαλιγκούδι για προβολή, δώστε τόπο στην οργή κα. πρέσβης της Ελλάδας στον Καναδά, κ. Κωνσταντίνα. Δώστε μια πλακέτα στο ψώνιο τον Γενικό σας στο Τορόντο να τελειώνουμε. Συμφωνία με τον σκοπιανό διάβολο για μια πλακετα; Γιατί δεν τον ενδιαφέρει να τον τιμήσει αποκλείστικα η Ελληνική κοινότητα Τορόντο και επιμένει να τον τιμήσουν οι φιλοσκοπιανοί και ο Σάρας; Μήπως έχει χεσμένη τη φωλιά του με τους Συριζέους τα οφφσορε του ΠΑΠΑ ...σε καναδά και Κύπρο+++ και δεσμεύετε;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Για τον Μαλιγκούδη και μόνο που ασχολούνται για τόσα χρόνια τα πρωτοσέλιδα των "Εφημερίδων" στο Τορόντο, είναι περισότερο και από πολύ. Αυτός έτρεχε στις εκδηλώσεις του Αρχιεπίσκοπου και παρέδωνε "βραβεία" σε κάθε χρώματος και Φυλής, αποφοίτους της Ακαδημίας του για μια φωτογραφεία στις εφημερίδες και θα ντραπεί τώρα να δεχτεί τιμές από έναν προεδρο Σάρα τον εκδότη κουρτέση και την μεγαλοπροεδρίνα Σκουτάκι, το άλλο τσιράκι του Σωτήριου Αν είναι δυνατόν! Κύλισε ο Τέντζερης και βρήκε τα καπάκια, που λέει και ο λαός!

      Delete
  13. Καλά κ. αντίποδα, τόσα σχόλια αναγνωστών δημοσίευσες για την παραπάνω εκδήλωση και δεν παρουσιάστηκε ούτε ένα που να επαινεί τόσο τους διωργανωτές όσο και τον τιμόμενο; Τόσο αγενείς είναι οι αναγνώστες σου; Ή μήπως σου στέλνουν σχόλια και εσύ τα πετάς στα κουπίδια διότι δεν σε αρέσουν; Ούτε ακόμα ένα μέλος ή οπαδός της Κοινότητας δεν βρέθηκε να πει δυό καλά λόγια για την πράξη αυτή; Τι συνβαίνει στην παροικία μας;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αγαπητέ κύριε, εκτός του ότι τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα λες, μας βοήθησες να αντιληυθούμε ότι κάποιος από το Επιτελείο του Αντίποδα είναι κατάσκοπος και σου μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν στα Γραφεία μας, κάτι που εκθέτει σε κίνδυνο εμάς και τη δουλειά μας. Το άλλο που μπορεί να συμβαίνει είναι το να εξαγοράσατε κάποιον από την υπηρεσία αποκομηδής των απορριμμάτων της περιοχής, ο οποίος σας παραδίδει την σακούλα των σκουπιδιών μας. Ευτυχώς που μας βοήθησες να αναθέσουμε, σε κάποιον ειδικό Ντετέκτιβ, την έρευνα για την εντόπησή του προδότη - κατάσκοπου
      και σ' ευχαριστούμε γιαυτό. Ελπίζουμε το θέμα να μείνει μεταξύ μας και να θεωρηθεί λήξαν...

      Delete


  14. "Φίλε μού βάζεις δύσκολα, πάλι. Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να χαιρετίσω για ακόμα μία φορά την ΕΚΤ... καθώς θέλουμε όλοι οι πολίτες να κατανοούν την αποστολή της.Όλοι προβληματιζόμεθα για τον λόγο για τον οποίο η ΕΚΤ χρειαζεται να ανοίξει την εκδήλωση με συνδιοργανωτή εναν συμπάρικο με αποδεδιγμένα αθελληνικό παρελθόν. Η ΠΑΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ Οντάριο τον διέγραψε για συγκεκριμένους λόγους ! Ο Σάρας χρησιμοποιεί τούς πάντες με κύρος ώστε να νομιμοποιήσει την ελληνικότητα του και για άφεση αμαρτιών. Καλά φίλε μου.. Να Φέρουμε και κολυμπήθρα να τον βαφτίσουμε ΕΛΛΗΝΑ πριν απο την εκδήλοση μιας και ο Άγιος Δημήτριος είνε δίπλα. Λάθος της ΕΚΤ. Στα μάτια της κοινωνίας, ο συγκεκριμένος προδότης δεν μετανοεί, συνεχιζει να μιλάει... μιλάει..., απαξιωτικά για γιά τους Έλληνες. Αμετανόητος . Ούτε οι Σκοπιανοί τον εμπιστεύονται τον δικό τους πληροφοριοδότη! Κατάλαβες φίλε 1:43. Zero Tolerance for traitors.

    ReplyDelete
  15. Εγώ πιστεύω πως όλοι οι ανωτέρω σχολιαστές, κανένας δεν ενδιαφέρεται και κανένας δεν δίνει δεκάρα τσακιστή. όλοι κουτσομπόληδες ακόμη και ζηλιάρηδες, Μπορεί να ζηλεύουν τον τιμώμενο και περισσότερο τους προσφέροντες τις τιμητικές πλακέτες. Γιατί όλες οι κόρες της παροικίας και όχι αυτοί,(αλήθεια πόσες κόρες είχε η σύζυγος του Οδυσσέα;) ενώ η παροικία έχει τόσα προβλήματα, όλοι αυτοί/ές ασχολούνται με τρίχες και με το συμπάθιο.

    ReplyDelete
  16. Αγαπητέ Αντίποδα, νομίζω πως ο 11.58 PM έχει απόλυτο δίκαιο. Η παροικία μας έχει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα από τις τρίχες με και το συμπάθιο. Π.χ. η κοινότητα μας τι γίνεται, αξίζει να την έχουμε ή όχι; Και αν την έχουμε τι μας προσφέρει; έχεις κάποιες υπηρεσίες, μας αντιπροσωπεύει στην καναδική κοινωνία; ή απλά έχουμε κάποιους που τους τρώμε στη μάπα μας και εμείς τους αποκαλούμε προέδρους και γενικούς ταμίες και γραμματείς. Το άλλο Αντίποδα μας λένε ότι το Τορόντο και η γύρω περιοχή έχει πάνω από 100.000 Έλληνες και όμως δεν υπάρχει ένα βιβλιοπωλείο, τώρα θα μου πεις αυτό είναι μπίζνες, έχουμε όμως αμέτρητα φαγάδικα. Έχουμε και άλλα προβλήματα και με τον καιρό θα σας αριθμήσω.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τώρα ο Αντίποδας να απαντήσει στον 10:53, δλδ σε σένα, ή στον 11:58; Διότι, μεγάλη ταύτηση ρε παιδί μου, λες και είναι το ίδιο ...(απρόσωπο) πρόσωπο... Τον συμβουλεύω, ως επιτετραμένος συνεργάτης, να περιμένει λίγο, μήπως μπας και ενώστε τα δυο σχόλιά σας σε ένα, ώστε να απαντήσει μία κι' έξω, και στους ...δυό σας.!!!

      Delete
    2. Συγχαρητήρια στην πρόεδρο της ελληνικής κοινότητας που παρά να πάει στην εκδήλωση πήγε μόνο στης κοινότητας το πανηγύρι. Έτσι κι αλλιώς η Είναι η δεν είναι Εδώ στο Τορόντο ο γενικος δεν κάνει καμιά διαφορά γιατί ολοι τους είναι άχρηστοι Και δεν ξέρουν τι παναπεί εξυπηρέτηση του ελληνισμού μόνο Ξέρουν να εξυπηρετούν την μαϊμού Σωτιρουλα που όλο βασανίζει τον κόσμο.

      Delete
  17. Αντίποδα, βλέπω ότι άρχισαν τα όργανα, κάποιοι που μισούν ακ'όμα και τον εαυτό του; και δεν έχουν καλή κουβέντα για κανέναν. Καταλαβαίνω ότι δεν σε ενδιαφέρει το θέμα αλλά μπορεί να σε παρασύρουν κάποιοι από αυτούς που δεν καλέστηκαν ή δεν μπόρεσαν να βρουν θέση στην αίθουσα, από την μεγάλη παρουσία κόσμου που αισθάνθηκε ανάγκη να αποχερετήσει τον εκπρ/οσωπο της μητέρας πατρίδας. Φαντάσου ότι με απόφαση της η προεδρίνα, θα συνεχίσει άλλη μέρα ίσως σήμερα, την ίδια αποχαιρετηστήρια εκδήλωση για να μπορέσουν να πουν αντίο και όσοι δεν μπόρεσαν χθες το απόγευμα. ακόμα βουλευτές και υπουργοί έμειναν εκτός αιθούσης, ενώ εντός ήταν μόνο ο Καράγιαννης, ο Μαντάς και ο Μπαμπικιάν! Πρόσεξε επομένως μη σε παρασύρουν μερικοί που δεν συμπαθούν τον σύλλογο των εφημερίδων γιατί λέει είναι οικογενειακός! Αφού ούτε η διοργανώτρια θυγατέρα δεν πρόλαβε να μπεί μέσα.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2:00 pm the lady who you falsely say organized the bye bye party never had any intention of attending this useless event. She did her job and supervised a very successful youth night. Where was Sotiroula?

      Delete
    2. 9:13 Sotiroula was grooming-cloning his new graduates to be just like him. Ungodly,lying men of the black cloth who worship the almighty dollar.

      Delete