Search This Blog

Thursday, May 19, 2022

Υπερήφανος ο Νίκος Παπανδρέου για την ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο:

 «Απέδειξε ότι είναι Ευρωπαίος ηγέτης»

Την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κογκρέσο των ΗΠΑ σχολίασε με ανάρτησή του στo linkedin ο Νίκος Παπανδρέου.

 «Για έναν πολίτη με διπλή υπηκοότητα όπως εγώ που ασχολείται με την πολιτική και στις ΗΠΑ και στην Ελλάδα όλη του την ζωή και ως υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, η μεγάλη εικόνα από την ομιλία του πρωθυπουργού στην κοινή συνεδρίαση του Κογκρέσου ήταν αυτή που έπρεπε», επισημαίνει μεταξύ άλλων ο γιος του Ανδρέα Παπανδρέου.

«Απέδειξε ότι είναι ένας ευρωπαίος ηγέτης και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός έχουν αποφασίσει να αναμετρηθούν με παγκόσμια θέματα που μας στοιχειώνουν χωρίς να εγκαταλείπουν τις αρχές της δημοκρατίας και της ισότητας αξίες που μοιράζονται και οι δυο χώρες», συνεχίζει ο ίδιος.

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

«Το γεγονός ότι τόσο οι Ρεπουμπλικάνοι όσο και οι Δημοκρατικοί χειροκρότησαν όρθιοι πολλές φορές κατά την διάρκεια της ομιλίας του ήταν μια σπάνια διακομματική απόλαυση. Αυτή την φορά μόνο υπερηφάνεια», κατέληξε ο Νίκος Παπανδρέου.

 

 



24 comments:

  1. Αυτές είναι αλήθειες που ΠΡΕΠΕΙ να λέει ένας πραγματικά μεγάλος πολιτικός, όπως εξελίσεται ο Νίκος Παπανδρέου, έστω και αν δεν άρεσε στους Ανδρουλικούς κλακαδώρους του Συνεδρίου οι οποίοι και τον καταψήφισαν, ως ακατάλληλο για την Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος.! Εκεί το κατάντησαν το ΠαΣοΚ τα καθήκια του κερατά... Με πρώτον και χειρότερο τον Πρόεδρο Νικολάκη, ο οποίος κρατάει ΚΑΙ τη θέση - έδρα στην Ευρωβουλή, για τα ευρώπουλα και μόνο.!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Άβυσσος η ψυχή σου αγαπητέ 10:09. Δηλαδή δεν σε πείραξε που παίνεψε τον Κούλη αλλά σε χάλασε που του την έπεσε ο άεργος Νικολάκης

      Delete
    2. Φυσικά και, ως Έλληνας στην ψυχή, δεν με πείραξε που πένεψε τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά απεναντίας έννοιοσα και πολύ περύφανος διότι στο πρόσωπότου τιμήθηκε τόσο πολύ η Ελλάδα και ότι ο ίδιος στάθηκε τόσο επάξια στο ρόλο του ηγέτη και πρωθυπουργού της. Και μάλλιστα καταχειροκροτούμενος από τα μέλη τόσο της Βουλής, όσο και του Κογκρέσου. Δε λέω, βέβαια ο Τσίπρας θα τάκανε καλύτερα, όπως τότε με τον Κλίντον, αλλά και ο Κούλης δεν τα πείγε και τόσο ...άσχημα! Μπορεί βέβαια οι Τούρκοι και οι όποιοι φίλοι τους, να μην το φχαριστήθηκαν αλλά ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;

      Delete
    3. Φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο αγαπητέ 10:44. Αφού πιστεύεις όλα τα παραμύθια που σε βομβαρδίζουν τα καθεστωτικά μέσα και είσαι περήφανος για τον οποιοδήποτε Έλληνα πρωθυπουργό και τα βρίσκεις ότι τα κάνει όλα ωραία και καλά, ε τότε είσαι άξιος των επιλογών σου και της παρεπόμενης μοίρας. Good for you, που λένε και στην πατρίδα μου. Στην δική σου ψήφο στηρίζονται οι πολιτικοί που εξαπατούν. Και εδώ στον Καναδά αν κρίνω από τις επιλογές σου τα έχεις κάνει ρόιδο. Οι προτιμήσεις σου φαίνεται να είναι η πλειοψηφία γι’ αυτό και υποφέρουν όλοι οι υπόλοιποι με κοινή λογική.

      Delete
  2. "Αυτές είναι αλήθειες που ΠΡΕΠΕΙ να λέει ένας πραγματικά μεγάλος πολιτικός, όπως εξελίσεται ο Νίκος Παπανδρέου," Καλα, σε ποιο πολιτικο χωρο ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ (μακαρι!!!) ο Νικος Παπανδρεου,,,ωστε να το ξερουμε και εμεις που παρακολουθουμε αρκετα το πολιτικο μπαχαλο στην Πατριδα....

    ReplyDelete
  3. Τι καλα που θα τανε να παραιτιοτανε ο Ανδρουλακης απ την Ευρωβουλη και να παρει τη δουλεια ο....επιλαχων.....ε ρε κολοτουμπες στο Τοροντο!!!! αμ δε,,,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε κάποιο χωριό συνέλαβαν έναν λύκο που έτρογε τα πρόβατα και μαζί με τους κτηνοτρόφους φώναζε κι' ένας γύφτος "θάνατος" "΄θ'ανατος". Γυρίζει κάποια στιγμή ο λύκος και ρωτάει το γύφτο: Εσένα ρε το αμώνι ή το σφυρί σου έφαγα; Έτσι και ο παραπάνω σχολιαστής, ενοχλίθηκε για τη θέση στην ευρωβουλή, λες και θα την παρει ο ίδιος, ως δεύτερος επιλαχών!!! Πόσους μαλάκες αναγνώστες αντέχεις τελικά ρε Αντίποδα;

      Delete
    2. Επειδή είσαι ξεφτέρι αγαπητέ 6:23 και πιάνεις όλα τα νοήματα, ούτε τον έναν ούτε τον άλλον ούτε τον Κούλη δεν συμπαθώ πολιτικά ούτε είμαι κλακαδόρος τους. Δεν βγάζουν νόημα όσα έγραψε ο πρώτος σχολιαστής και προσπάθησα μήπως μας εξηγήσει καλύτερα στα Ελληνικά την βαθυστόχαστη άποψή του. Σωστά μεν ο 12:55 χαρακτηρίζει την πατρίδα ως πολιτικό μπάχαλο αλλά και κάποιοι συμπατριώτες μας εδώ στο Τορόντο και στον Καναδά έχουν στο μυαλό τους ένα μπάχαλο ιδεών και απόψεων. Από την ίδια πατρίδα ήρθαν και αυτοί και την ίδια τύχη με τους Ελλαδίτες θα έχουν.

      Delete
  4. Ο Νίκος Παπανδρέου ως Άνθρωπος, ως Έλληνας και ως πολιτικός , σχημάτισε μια οποιαδήποτε άποψη για το ταξίδι του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στην Αμερική και την κατέθεσε δημόσια χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Η άποψη αυτή μας βρήκε ως Αντίποδα, σύμφωνους και την αναδημοσιεύσαμε, διότι έτσι γουστάραμε... ΔΕν μπορούμε όμως να καταλάβουμε, γιατί, όλοι εσείς οι σχολιαστές, αντί να καταθέσετε την δική σας προσωπική άποψη για την επίσκεψη, χαλάτε τον χρόνο σας σε αλληλοκατηγορίες, ή ό,ποιες άλλες διαφωνίες σας, θυμίζοντάς μας, περίπου, τα δυο τετράποδα που μάλωναν σε ξένο αχυρώνα; Καταλάβατε, τελικά, ότι ΔΕΝ έχετε άποψη και πετάτε ό,τι νάναι χωρίς να το σκευτείτε, εξού και παντελής ανωνυμία σας. Φυσικά και δεν θα σχολούμασταν με τα σχόλιά σας, αν κάποιος ΔΕΝ είχε τη ...φαεινή ιδέα να μας ανακατέψει. Συνεχίστε αλλά σοβαρευτείτε λιγάκι κάποιοι από σας, αφού η έστω και λίγη σοβαρότης, ΔΕΝ είναι ντροπή.!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Λοιπόν Αντίποδα, επιγραμματικά θα σου καταθέσουμε την προσωπική μας άποψη για την γνώμη του Παπανδρέου για την ομιλία του πρωθυπουργού, η οποία γνώμη του σας βρίσκει σύμφωνους, και γι’ αυτό την αναδημοσίευσες περιμένοντας τα σχόλια των αναγνωστών σου.
      Ο Νίκος αισθάνθηκε «διακομματική απόλαυση και υπερηφάνεια» επειδή όλοι οι γερουσιαστές χειροκρότησαν πολλές φορές όρθιοι κατά την διάρκεια της ομιλίας του. Αν κάνεις τον κόπο να δεις προσεκτικά το video της ομιλίας θα παρατηρήσεις ότι η Nancy και η Kamala σηκώνονταν πρώτες χειροκροτώντας και έδιναν το σύνθημα στους υπόλοιπους να κάνουν το ίδιο. Εμ πως να μην είναι ενθουσιασμένοι; υπάρχει άλλη χώρα στον πλανήτη που να έχει παραδώσει 6-7 περιοχές στις ΗΠΑ για την δημιουργία στρατιωτικών βάσεων χωρίς να πάρει, ΟΥΤΕ ΕΝΑ, ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ἠ ανταποδοτικό ΟΦΕΛΟΣ; Μια χώρα που οι κυβερνήσεις της ακολουθούν πιστά της εντολές από την Πρεσβεία και δεν διανοούνται να κάνουν βουλευτικές εκλογές χωρίς την έγκρισή της. Την επόμενη εβδομάδα της επίσκεψης του Κούλη δεν ήταν που ο εκπρόσωπος του πενταγώνου απάντησε σε ερώτηση λέγοντας στους Έλληνες να τα βρούνε με τους Τούρκους και ΔΕΝ υπερασπίστηκε τους Έλληνες από τις παραβιάσεις εθνικής κυριαρχίας των Τουρκικών μαχητικών και πλοίων; Καημένε Νικολάκη σε τι λούμπα σπρώχνεις του Τοροντονιανούς υποστηρικτές σου.
      «Θα πρέπει να πω στους συναδέλφους μου, ότι τόσο χειροκρότημα δεν παίρνω ούτε στην Ελληνική Βουλή» είπε κάποια στιγμή ο πρωθυπουργός. Βγάλε συμπέρασμα Αντίποδα από τον αυτοεξευτελισμό του εκπροσώπου της Ελλάδας. Για όλα τα υπόλοιπα που ο Νίκος λέει, θα του πούμε ενδεικτικά ότι αυτός που συνέγραψε την ομιλία του Πρωθυπουργού είναι ανιστόρητος. Οι Έλληνες αγωνιστές και ο λαός που επαναστάτησε από την σκλαβιά το 1821 ΔΕΝ εμπνευστήκαν από την Αμερικανική επανάσταση, διότι συνολικά μετἀ την άλωση της Κωνσταντινούπολης έχουν καταγραφεί κάπου 165 επαναστάσεις στην Ελλάδα που απέτυχαν. Καημένε Κούλη, οι Μεσολογγίτες και η αγωνιστές του έθνους ΔΕΝ έχουν σύγκριση ἠ ομοιότητα με τους Ουκρανούς και τους Αζοφίτες και τα ανόσια έργα τους. Παχιά λόγια και ψέματα για δημοκρατία, ελευθερίες, δικαιώματα και ευημερία, αλλά η αλήθεια στην Ελλάδα είναι το ανάποδο. Αυταρχική διοίκηση, καταστροφές και αδιαφορία για τους αδύναμους, και πλουτισμός και βόλεμα της οικογένειας και των ημετέρων. Επειδή στις επόμενες βουλευτικές εκλογές που θα γίνουν προς το τέλος ή αρχές του 2023 θα προκύψει συγκυβέρνηση τρικομματικἠ, ο κύριος Νίκος πιάνει από τώρα στασίδι στοχεύοντας στον παχυλό μισθό του Ευρωβουλευτή, με τις γαλιφιές του στην οικογένεια Μητσοτάκη. Την ομιλία σε μετάφραση θα την βρεις στην σελίδα του πρωθυπουργού εδώ:
      https://primeminister.gr/2022/05/17/29332

      Delete
    2. Βρε βλάκα, ρε παλιοτενεκέ ξεγάνωτε - και χίλια δυο άλλα ...κοσμιτικά επίθετα που σου ανήκουν – είπαμε να κάνεις επώνυμη κριτική, σε επώνυμους σχολιαστές και όχι κρυμμένος κάτω από του φουστίτσα σου, όπως συνηθίζεις εσύ και πολλοί άλλοι. Βγάλε τα εσόψυχά σου και όλη τη χολή σου κατά του Παπανδρέου, του Αντίποδα και κατά ό,ποιου άλλου νομίζεις, αλλά βάλε και το ονόματάκι σου, ώστε να ξέρουν με ποιόν μ@λ@κ@ συνομιλούν και τίνους μ@λ@κιες διαβάζουν και πρέπει να απαντήσουν.!!! Αϊσταδιάλα βλάκα, ή εστω, κότα λιράτη αν προτιμάς...

      Delete
    3. Διάβασα και εγώ την άποψή τους για την ομιλία Μητσοτάκη και για το σχόλιο Παπανδρέου αλλά το όνομά τους ή τα ονόματά τους δεν είδα πουθενά! Τι σκατά προσωπική άποψη είναι αυτή ρε Αντίποδα όταν φοβάντε ακόμα και τον ίσκιο τους; Η προσωπική άποψη έχει και όνομα ρε πολύξεροι, για να μην πω ότι θέλει και φάτσα! Αλ΄λα γιατί ασχολιέμε μαζί τους;

      Delete
    4. Νομίζω ότι με το ύφος που απαντάει ο Αντίποδας και με την γνωστή φοβέρα στις λέξεις που χρησιμοποιεί ίσως ο 9:11 να φοβάται εκ των προτέρων να αναφέρει το όνομά του. Μπορεί να φοβάται εκδίκηση από τους ομογενείς στο Τορόντο που είναι υποστηρικτές της οικογένειας Παπανδρέου και ίσως και από τις Αμερικανικές υπηρεσίες. Ποιος ξέρει, πολλά κακά συμβαίνουν στην ζωή. Δικαιολογημένος είναι νομίζω.

      Delete
  5. Βρήκα το ακόλουθο άρθρο και στο στέλνω: https://www. gr/%ce%bd-ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b5%cf%84/ όταν το διαβάσεις αποφάσισε εάν θεωρείς τον Αντίποδα Έλληνα ἠ Ελληνόφωνο και πες το στους αναγνώστες σου σε επόμενη ανάρτηση να το γνωρίζουμε. Στο λέω με αφορμή το μαργαριτάρι που ανέβασες για την ομιλία του Μητσοτάκη και την επίθεση στον 9:11 που ο άνθρωπος προσπάθησε με ευγενικό τρόπο να σου ανοίξει τα μάτια.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μόλις το διάβασα πετσοκομμένο.
      Είμαι βέβαιος πλέον ότι η περίπτωσή σου είναι μη ιάσιμη.
      Καλημέρα και καλή τύχη

      Delete
    2. ΔΕΝ μας χρειάζονται οι κλεμμένες συνεργασίες σου, μα ούτε και οι ...προσωπικές "σου" ανώνυμες υποδείξεις, αγαπητέ... Ο Αντίποδας, ούτε Έλληνας είναι ούτε ελληνόφωνος, αλλά είναι απλά ...αντίβλαξ και αντιμάλαξ. Έχει, όμως, και ένα κουσούρι: Επιτρέπει σε ΟΛΟΥΣ να καταθέτουν την άποψή τους, ό,ταν, όμως, ΔΕΝ επιτίθενται, ανώνυμα, σε επώνυμους σχολιαστές.! Όταν, δλδ, φοράνε πανταλώνια κι' όχι φούστες... Ο 9:11, όπως κι' εσείς, κρατήστε ανοιχτά τα δικά σας μάτια και αφήστε τους άσχετους (σαν τον Αντίποδα) να ζήσουν στον ...κόσμο τους. Εξ' άλλου, ακόμα και με ελάχιστη ευγένεια (ΑΝ γνωρίζεις τη λέξη) ΔΕΝ επιτίθεσαι ανώνυμα σε επώνυμο. Γκέκε; (η τελευταία λέξη μαρτυράει τη γλώσσα του Αντίποδα)...

      Delete
    3. Δώσε πόνο αχτύπητε Αντίποδα. Δώσε τους να καταλάβουν τους ανόητους που μας πουλάνε πνεύμα και κόψε τους τον βήχα. Αρκετά μας τα πρήξανε με τις αμπελοφιλοσοφίες τους. Το κουβαδάκι τους και σε άλλη παραλία.

      Delete
  6. Αντίποδα διαβάζοντας τους σχολιαστές και την οργή σου σε βλέπω να διορίζεσαι δραγάτης του ΠΑΣΟΚ στο Τορόντο αν σας κάτσει η προφητεία του κυρ 9:11 για τα αποτελέσματα των εκλογών. Το κόμμα σας έχει αλλάξει δύο ΑΦΜ ως τώρα και είναι στο τρίτο. Άντε και εφτἀψυχοι.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σας έχω κανονικά γραμμένους, τόσο εσένα όσο και την ...δραγατεία τους κ. 2:54.! Όσο για την ...προφητεία του 9:11, βάλτην εκεί που ...ξέρεις.!!!

      Delete
  7. ΟΥ να μου χαθείς. Παπαγάλε των επαίσχυντων πολιτικών εκεί στην Ελλάδα. ΠΑΣΟΚ+ΝΔ μαζί χρωστάνε 760 εκατομμύρια σε δάνεια και εσύ μας διαφημίζεις όλα τα παράσιτα που θέλουν να ζουν εις υγείαν των κορόιδων ψηφοφόρων. Πουλήσατε την Μακεδονία μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ και όλο το σκυλολόι της βουλής και τώρα αδυνατίζετε την άμυνα της πατρίδας δίνοντας τα όπλα στους Ουκρανούς Ναζί. Η ιστορία θα σε γράψει και οι εξελίξεις σαν έναν βλάκα με αριστερό κασκόλ που έβριζε συμπατριώτες του στον Καναδά για να διαφημίζει τους Παπανδρέου και να παίζει τα παιχνίδια τους, και όχι μόνον αυτά….

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μεγάλε, τούτο μόνον έχω να σου πω: Αμέσως τώρα, και πριν πιάσουν οι μεγάλες ζέστες, τρέξε σε κάποιον ψυχίατρο, μπας και προλάβει - αν και ΔΕΝ το βλέπω - την κατάστασή σου, διότι ΔΕΝ είσαι καθόλου καλά.! Τα υπόλοιπα, Ο,ΤΑΝ και ΑΝ γίνεις καλά...

      Delete
  8. ….διότι ἐχω αυπνίες Αντίποδα με τις παπαριές που διαβἀζω ότι γράφεις, για να καταλάβεις γιατί ἐστειλα το σχόλιο.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κι' εγώ ο Βλάκας, νόμισα ότι κατάλαβες - εσύ τουλάχιστον - γιατί έστειλες το σχόλιο, ενώ ομολογείς ότι είσαι ΒΛΑΞ και το έστειλες ένεκα αυπνίας σου.!!! Τώρα, πιθανόν εσύ να θεωρείς και τον εαυτό σου ...σοβαρό, και να καμαρώνεις, έτσι δεν είναι;

      Delete
    2. Τώρα με έπεισες. Άξιος ο μισθός σου

      Delete