Search This Blog

Thursday, January 28, 2021

Τρώγοντας έρχεται η όρεξη.! Μετά την αναδημοσίευση του σχολίου της κ. Φραγκούλη, κατά Πάππα, λάβαμε ένα ακόμα …πόνημα του ιδίου, φορώντας όμως, όχι το καπέλο του αντιπροέδρου αλλά την τραγιάσκα ενός Βλάκα.!





Ο ανεκδιήγητος Πάππας, λοιπόν, αντιπρόεδρος του «Εθνικού» - όπως και η συμβία του, καθώς και η συμβία του προέδρου Χαλάτση – (τα …προσόντα ΔΕΝ πάνε ποτέ χαμένα), αποβλακώθηκε παντελώς (ίσως και λόγω κορωνοΪού) και επιτίθεται προς κάθε ομογενή που συμβαίνει να διαφωνεί μαζί του.! Μετά την κ. Φραγκούλη, την οποία αποκάλεσε «ανθελληνίδα» (!!!) ο αλητήριος και βρωμερός αυτός ΒΛΑΞ, ξεσπάθωσε, λίγες ημέρες μετά, κατά του αξιότιμου και αξιόλογου ομογενή του Μόντρεαλ του  κ. Νίκου Μηλιώνη.! 

Και μαζί μ’ αυτόν, στόλισε με ανοίκεια κοσμητικά τόσο τον κ. Παπαμιχαλόπουλο, όσο τον κ. Τσίκαλη και τον δημοσιογράφο κ. Δανιηλίδη, αποκαλώντας τους Χατζιαβάτιδες, ανεπαρκείς, κρεμυδοκόφτες, κοτοπουλάδες, προπέτες και ανάγωγους.!!! Αν είναι δυνατόν ο αγενέστατος Καραγκιοζοπαίχτης πάππας να αποκαλεί  ανάγωγους  και αναιδής ανθρώπους που ούτε με το μικρό τους δαχτυλάκι ΔΕΝ μπορεί να συγκριθεί… Αλλά διαβάστε, όμως, καλύτερα το …πόνημα αλητείας – ή αν προτιμάτε το αλητήριο πόνημα - του κυρ πάππα και τα ξαναλέμε…

  ΜΗΛΙΩΝΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΠΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΗΛΙΩΝΗ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΩ

Ρε Μηλιώνη μια ζωή κομπάρσος ήσουν στα κοινά

Μέχρι και ο σύλλογος σου σε ξαπέστειλαν με τις αυθαιρεσίες σου.

Δεν μου είπατε ποτέ σαν τοπικό μικρομάγαζο τι πετύχατε στο ΚΕΜΠΕΚ εκτός του να ξοδέψετε τις 72,000$ του αγωνιστή Γεωργακάκου στο γάμο του καραγκιόζη, να κάνετε δίκη στο ΕΘΝΙΚΟ που κόστισε συνολικά 70,000$ να καρφώσετε στην γερουσία την ποντιακή γενοκτονία να σας κράζουν τα ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΑ κατορθώματα σας στην Κοινότητα και συ όντας εκτός ΣΤΡΟΥΓΚΑΣ να ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ τον πρόεδρο του εθνικού και τους συνεργάτες του τι έκαναν!

Ρε Χατζηαβάτη της πολιτικής ο ΧΑΛΑΤΣΗΣ σε κατ ευθείαν συνομιλία την οποία έχεις δει και ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΣ πέτυχε το εμπάργκο και ΟΛΟΙ ακούσαμε το ΥΠΕΞ Καναδά να του λέει yes mr. president my door is always open to you and I respect...και τις 13 αναγνωρίσεις γενοκτονίας...και και ...

Και σε αυτά όλα μου παρελαύνεις με τους κρεμμυδοκόφτες Παπαμιχαλόπουλους και ανεπαρκείς τσικαλαδες και με ένα συρφετό να προκόψετε τα εθνικά, όπως προκόψατε τα κοινοτικά και βάλατε όλους ενάντια;

Ποιος σας στηρίζει τώρα εκτός εκείνου του έμπορου πουλερικών Δανιηλίδη; Ο οποίος έχει  τόση σχέση με την δημοσιογραφία που έχω εγώ με το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ του, τα πουλερικά.

Α ΞΕΧΑΣΑ τρώω ΚΟΤΑ καπνιστή στα κάρβουνα!

ΑΝΤΕ ρε Μηλιώνη ξανακλεισου στο καβούκι σου

Μέχρι η δικαστής στο άρθρο 49 της απόφασης σας καταλόγισε ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ των χρημάτων ΟΤΑΝ έγραψε it is improper to use the money που ήταν για το ΕΘΝΙΚΟ ΑΛΛΟΥ και γίνατε αίτιοι να χάσουν οι σύλλογοι το status τους.

ΑΛΛΑ όντας αγράμματος, άλλα σας πούλησε ο πρόεδρος σας

Ρε με την πολιτική σας ανηθικότητα γίνατε υπαίτιοι να χάσουν όλοι οι σύλλογοι του ΚΕΜΠΕΚ το status μέλους κατά την δικαστή όχι κατ εμένα [49].

Αυτά τα ήξερε ο τεως πρόεδρος σας διότι ο νυν περί άλλων τυρβάζει στο κόσμο του, ΓΙΑΥΤΟ φωναζε για ΕΚΛΟΓΕΣ συνεχώς και για συνέδρια και οταν τον καλούσαμε δεν έρχονταν ΑΛΛΑ πέταγε πέτρες, διότι ήξερε ΟΤΙ είχε καταστήσει όλους τους συλλόγους του παράνομους και δεν είχε αντιπροσώπους,  ΑΛΛΑ δεν σας το έλεγε και σας παραμύθιαζε. 

Σας έστειλε επίσης στα ΜΜΕ εσένα και τον κραμμυδοκοφτη σαν πρόβατα για σφαγή και σας έσφαξε η Σούλα Τελλιδου στο γόνατο, οταν λέγατε αδιάβαστοι ότι δεν υπάρχει καινούργιος καναδικός νόμος μέχρι που ο Γκιουσμας έβαλε στην εφημεριδα του ΟΤΙ η κυβέρνηση του Καναδά θα κλείσει το κογκρέσο σε 30 ημέρες αν δεν αλλάξει το καταστατικό...

Μηλιώνη σπατάλησα αρκετή φαιά ουσία μα σένα γνωρίζοντας ΟΤΙ τα ΛΟΓΙΑ μου θα πέσουν σε πετρώδες έδαφος ΑΛΛΑ έπρεπε να το κάνω διότι ήσουν ΕΙΣΑΙ και θα ΕΙΣΑΙ αναιδήσ, προπέτης  και ανάγωγος !!

 

No comments:

Post a Comment